shopping och lunch

hallå bloggen! jag kom precis hem efter en mysig shoppingrunda med bästa sebbe! följde med honom för att leta efter en ny vårjacka, skor och keps till honom. och vi hittade nästan allt, förutom skor då, känns typ inte som att många butiker fått in så mycket vår/sommarkläder än? trots att våren faktiskt är här nu! blev inga inköp för mej denna gången, gillar ju som sagt mer att internetshoppa. tycker det är så svårt att hitta något när man väl går runt i butiker och letar. käkade även lunch och drack en bärs på en uteservering när solen tittade fram, riktigt mysigt!! regnade dock när jag kom fram till TC och skulle möta upp sebbe, men som tur gick det över ganska snabbt :)
 


Tina

Alltså, du och dina bärs 😝
I början av detta inlägg tänkte jag. Längre ner står det garanterat om en drucken öl. Och så rätt man hade. Men förlåt för en dömande kommentar här men du vardagsdricker fruktansvärt mycket av din blogg att döma. Då det skrivs om det var och varannan dag.
Var rädd om dig!

Svar: jag tar en öl till maten ibland som de flesta? super mej inte full för det :)
Isabelle strömberg

Matilda Berlin

Åh så mysigt det ser ut!

Anonym

Asså hur mysigt att uteserveringarna har börjat?!! Längtar ännu mer till sommaren nu 😍😍 tänk när man kan sitta ute med en iskall öl och bara prata utan att frysa

Anonym

När ska du börja på Youtube? :) LÄNGTAR! :D ska bli sjukt kul att följa dig där!

Tina

Här kommer jag igen 😝 Nej, det är inte bara öl till maten, utan till alla tillfällen. Menar självklart inget illa, du gör såklart vad du vill. Men det ringer lite varningsklockor när jag ser att det dricks allt som oftast "bärs till maten, bärs vid skateparken, bärs vid parkbänken, bärs bärs bärs". Även om du inte dricker dig full så är det ändå lite oroväckande, har en del alkolister i min närhet. Förlåt om jag på något sätt stöter dig, din blogg kan mycket väl vara missvisande. Det vet jag.

Svar: tack för din omtanke, men jag har inga som helst problem med alkohol så du behöver inte oroa dej :) kanske har du fastna på just dom "bärs-inläggen" och uppfattar dom vara fler och mer ofta än vad dom faktiskt är! t.ex just de inläggen du syftar på nu i din kommentar skrev jag ett i somras och ett i höstas typ? kram!
Isabelle strömberg

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så roligt att se att du är "tillbaka" i bloggvärlden med kvalitativa inlägg :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: