IKEA

här kommer några bilder från gårdagen som spenderades på ikea med mammsen och jimmy! bilder på grejerna jag handlade kommer senare, måste bara ställa upp allt och fota först hihi. vi var på det ikea som ligger i kungens kurva, och fasen vad långt borta det var haha. tog typ en timme att bara ta sej dit med t-bana och buss, och sedan lika långt hem igen med massa tunga påsar. och skrikande bebisar verkade förfölja oss vart vi än gick, inte konstigt att man blev trött och hade ont i skallen efteråt haha.... självklart käkade vi även mat där. köttbullar, en klassiker när man besöker ikea ;) sjukt smarrigt!!
 
av någon anledning tror jag typ alltid att jag ska köpa upp hela varuhuset när jag ska handla på ikea, och sen när man väl är där så hittar man inte alls lika mycket som man hoppats på. men några saker blev det iallafall! mycket som var nödvändigt och verkligen behövdes. men mest inredningsprylar!
 


undefined

Lite sorgligt att du tog din mamma till IKEA på morsdag och lät henne betala. Inte OK!

Svar: om du vore läskunnig hade du sett att jag var där dagen INNAN morsdag :) haha och vadå lät henne betala? har väl egna pengar. pajas
Isabelle strömberg

Ljuva

Jag är tvärtom, tror att "det här blir väl inte så dyrt" och 20 000 senare och det dyraste kostar 179 liksom >.<

Anonym

Isabelle! Vad heter modellen på din väska? Vet du om den finns kvar nånstans? 😄 :D kram

Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

Haha, jag är också tvärtom! "Idag ska jag bara ha det här", sen kommer jag hem med tio kassar fulla med saker jag inte ens minns att jag köpt x)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: