picknick

heeej på er! och sorry att det inte blivit någon update förrän nu. jag hade rätt bråttom imorse för jag skulle träffa sebbe i stan, så hann inte göra något inlägg innan jag stack iväg... jag och sebbis möttes iallafall vid TC, köpte lite fika, bärs och sedan satte vi oss i berzelii park och hade en liten picknick! supermysigt, och satan vad varmt det har varit ute idag!! alltså 25 plusgrader senast jag kollade. och om jag ska vara ärlig med er, så var det pga av att jag behövde smörja in mina bleka ben med brun utan sol imorse innan jag skulle fixa mej och åka iväg som gjorde att jag inte hann blogga. förlåt, men det var ju trots allt för en ganska god sak, ni får ju snygga bilder på mej i kort klänning nu istället och slipper bländas av bleka ben så det gör nog inget? ;) haha!!
vi hade det iallafall jättemysigt. vi satt på gräset och pratade massa, drack öl, åt frukt (vattenmelon, honungsmelon, apelsin och ananas, det enda frukter/grönsaker jag inte är allergisk mot typ). kändes verkligen som en riktig sommardag! men visst är väl sommaren här på riktigt nu ändå? det känns iallafall så!
 


Frida

Hej! Älskar din blogg (har följt den i många år nu) och har alltid varit nyfiken på vad du använder för kamera? Vet att du bloggade om vilka kameror du har men vilken av dom använder du när du tar bilder som t.ex det här inlägget? 😊 Har en Sony dscqx10 jag också men det kan väl inte vara den Du använder?😜

Svar: hejsan! kameran jag använder för att fota i stort sett alla mina bilder (även dessa) är en lumix gm1 från panasonic 😊 kram!
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: