TRY ON HAUL | CHIQUELLE

här kommer videon jag spelade in igår! det är alltså en try on haul i samarbete med chiquelle. och jag ber om ursäkt för ljusskiftningarna i videon, varje gång jag gick ur bild så dämpade kameran tydligen ljuset och sedan blev det ljusare igen när jag kom in i bild, så när jag klippte blev det lite knasigt... men jag hoppas att ni gillar videon hur som helst! länkarna till plaggen finner ni i videons infobox :)
 
 


Tove

åh jag vill verkligen ha allt det du visa! så fina kläder :) btw när du sa rött så lät det först som du sa rutt haha, tyckte det var lite kul, antar att det e dialekten!

Anonym

Måste bara säga att det märks inte att du är ny på youtube, dina videor känns väldigt proffsigt klippta och snygga. En annan sak jag tänkt på är att ditt ordförråd är så mot bättre än många andra bloggares.. Du har uppenbarligen brains och jag hoppas du kommer använda dig av dem mkt i framtiden! Tror du kan göra vad du vill!

Svar: åh tack så mycket!! ❤️
Isabelle strömberg

undefined

Du skulle vara så himla snygg i kort hår!!! :D

Ewelina

Hej! Hade du storlek s i skinnjackan? :)

Svar: hejsan! japp, eller det står att det är strl 36 på den men det är väl samma sak :) kramar!
Isabelle strömberg

Tina

Jättebra klippt! Du är väldigt duktig. Men du hade gått media va?

Emma

gah såååå snygg du är!!
Dina videos är jätte roliga att titta på! Fortsätt så! :)

Caroline

Du är väldigt bra med Youtube!
Och snygga kläder med, gillade skinnjackan :)

Emm

Hej mer follow me around videos, vad du äter på en dag typ :)))

Anonym

Hahaha poserna xD

Johanna

Kommentaren ovan, avundsjuk much? xD Isabelle du är sjukt snygg och grym!

undefined

klipp dig kort. fett snyggt!!!

Mica

Fina kläder. Den korta svarta klänning med cold shoulders e riktigt fin. Hoppas du inte tar illa upp du är superfin som du är men du borde sätta i mer extensions så ditt hår blir tjockare eftersom att det är så långt. Ditt naturliga hår kommer smälta in mer då.

Jessy

Måste säga att du är grymt snygg kvinna!

Sara

Du har verkligen det där lilla extra, folk ger dig skit för saker och ting men likt fan klickar dem in sig på din blogg ;) Läst din blogg i sjuka fem år och är överförtjust i att du hittat viljan till att blogga igen - keep the good work up! Världen behöver fler Isabelle och mindre Kissie!

undefined

Du ser ut som ett troll i det jävla sönderblekta råttboet till hår. Och leendet är så tillgjort så man kan tro att det är Botox laddat 50ggr för mycket. Med andra ord, du ser ut som ett ollon. och du har en ful röst. låter som en gammal kärring

Svar: haha mår du bra? :)
Isabelle strömberg



Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: