stor artikel om mej i östersundsposten

just ja! igår var jag med i östersunds lokaltidning ÖP. det var ett helt uppslag om mej där jag berättar i en intervju om hur jag upplevde tiden som storbloggare i en småstad som östersund, och jag pratar även om videon jag gjorde angåede ångest och självmedicinering, med mera! mamma skickade några bilder till mej som jag tänkte lägga upp för att visa er! om ni tycker det är svårt att läsa texten på bilderna så kan ni även hitta artikeln på nätet HÄR 😊 är väldigt nöjd och tycker det blev bra!
 


Sanna

Bra artikel! Du är väldigt klok

Sanna

Bra artikel! Du är väldigt klok

Mikaela

Gaah betalartikel 😒

Mikaela

Fast det gick bra att läsa på bilderna från din blogg!

Sofia

Vad roligt!

Anonym

Kan du inte skriva va de står går ej å se fast man zomar

Hanna

Kul att läsa!

Karina

Gissa om du kommer få mycket fans efter de här! :)

Zandra

Du är enormt stark som vågar gå ut med detta!! En riktig FÖREBILD!!! <3 Det är så fruktansvärt många tjejer där ute som lider i sin tystnad!!! Att du vågar göra detta, kan hjälpa många!! Du kan till och med rädda liv!! För om dem får se att till och med en av deras största IDOL har kännt precis som dem gör nu, så hjälper det dem så OERHÖRT mycket, och du ger dem orken att fortsätta kämpa!!! <3 TACK FÖR DETHÄR ISABELLE!!! DU ÄR GRYM!!! GLÖM ALDRIG DET!!! <3

Netti Starby

Vilken bra artikel! :-D

undefined

Hei!
Ville bare legge igjen en liten hilsen. Har lest bloggen din lenge og har alltid lurt på hvordan du egentlig er som person. Nå som du har åpnet deg mye mer enn før her på bloggen lærer man å kjenne den Isabelle du er og det er veldig fint! Du virker som en utrolig kul, bra og spesiell jente med gode verdier og et godt hjerte.
Håper du har det bra <3
Klem fra Oslo

Anonym

Jag blir så lack på personer som självdiagnostiserar sig. En diagnos är till förr oss som lider av våra symptom och behöver hjälp i form av medicin eller annat för att klara av vardagen. Att du säger att du har (odiagnostiserad) ADHD "fast det inte stör dig" är totalt jävla orelevant. Ingen skulle någonsin påstå att "Ah, jag har ju lite anemi, men det stör mig inte" En diagnos är en samling symptom som fastställs för att kunna hjälpa personen att antingen bli frisk eller underlätta vardagen. Inte nått jävla personlighetsdrag!!!!!

Svar: herregud, du känner mej inte. jag kan t.ex inte betala mina räkningar själv för jag har så svårt att sätta mej ner och ta tag i det, men min mamma kommer hem till mej en gång i månaden och hjälper mej. att jag säger att min "adhd" inte stör mej i vardagen är pga att jag hittat medel att hantera det. andas lite va haha
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: