fixar barret

hej bloggen! just nu sitter jag i swedish natural's salong och får håret fixat! tänkte köra något annorlunda idag 😉 före och efterbilder kommer senare! (mitt eget hår utan löshår på bilden).
 VLOGG: fyller läpparna

min fillerbehandling är sponsrad av sthlm skin.
jag vill absolut inte hetsa till skönhetsingrepp eller osunda ideal med denna video. alla får se ut precis som dom vill och är vackra på sina sett. detta är bara hur jag själv vill se ut, och vad jag väljer att göra med mitt eget utseende. men det betyder inte att jag tycker att alla borde se ut på ett visst sett för att vara vackra. försök att vara accepterande och inte för dömande mot mej eller någon annan. och är du ung och har komplex, så ge det några år och försök först och främst att jobba på ditt självförtroende från insidan innan du bestämmer dej för att förändra ditt yttre. kom ihåg att det viktigaste är att du själv är nöjd med vem du är och hur du ser ut, låt inte någon annan påverka det. (och kom ihåg att våra läppar är svullna efter behandlingen i videon hehe).

♥ ett stort tack till bästa sandra på sthlm skin! jag är lika nöjd med resultatet som alltid. för att boka en egen tid gå in på: WWW.STHLMSKIN.SE.

 unicorn slippers

heej på er! hoppas ni mår bra idag, jag mår bra men är lite småbakis om jag ska vara ärlig. myser i mina nya söta unicorn-tofflor och ska börja redigera en vlogg som jag filmade igår, och för hoppningsvis kommer den upp imorogon! yeey! 😍 tror verkligen ni kommer tycka att den är intressant, och jag väntar mej väldigt blandade reaktioner då innehållet är ganska "kontroversiellt" eller vad man ska säga. ni får helt enkelt se imorgon! 😊 spännande?
 
och om ni undrar varför mitt hårfäste ser lite knasigt ut, så är det pga att jag för ett tag sedan fick den briljanta idén att noppa bort massa hår för att min panna skulle se högre ut hahah.... så nu har det börja växa ut igen och ser skumt ut. typ som att jag har en peruk. tänkte liksom inte på det innan...DET ÄR VIKTIGT ATT SORTERA SINA SOPOR. KONSERVERNA I METALL OCH DU I FARLIGT AVFALL.

FAAN! vilken jävla otur alltså. "uppdraget" jag skulle göra idag i en annan stad har blivit uppskjutet pga en oväntad sak. så kanske åker på måndag eller tisdag istället. men ska till frissan på måndag... åhhh, har varit vaken sedan kl 06 imorse för att göra mej redo också, men fick veta detta typ 2 timmar efter jag stigit upp. tur att jag inte hann åka iallafall, det var verkligen på håret och det hade ju varit förjävligt haha... aja, är ej bitter över detta, sånt kan hända! var så jäkla taggad bara...
 
men jag får se det positiva i det hela; min pojkvän är faktiskt ledig idag och nu får vi spendera dagen tillsammans. det blir ju mysigt iallafall!hemma efter möte

hallå mina vänner! hur mår ni idag? jag mår finfint, och kom precis hem efter ett väldigt lyckat möte. kul! 😊 nu ska jag börja fixa inför morgondagen då jag lämnar stockholm över dagen, och sedan ska jag svara på en mail-intervju. såg även att jag fått hem en avi för att hämta ut ett paket, men om det innehåller vad jag anar så kommer jag inte få med mej det hem på egen hand, så måste nog vänta tills jimmy slutar sitt jobb så han kan hjälpa mej att bära haha. men är sjukt nyfiken så vet inte om jag kan hålla mej!! funderar starkt på att gå och köpa sushi också, har varit sugen på det hela dagen....
 
godsaker jag mummsade på under mötet.