jakten på den perfekta korgen

pjuhh... kom precis hem efter att seriöst ha åkt runt i hela stockholm. och varför har jag gjort det? jo, jag hittade nämligen en sjukt fin korg på indiska's hemsida, som såklart var slut i deras "internet-lager" eller vad man ska säga. så jag gav mej helt enkelt ut på jakt. första stoppet var indiska i skanstull, men där var den såklart slut. så jag åkte vidare till hötorget - slut, blev hänvisad till odenplan - slut, och så har jag snurrat runt hela förmiddagen haha... men tillslut kollade jag på indiska som ligger i söderhallarna, och dom hade precis 2 stycken kvar!! JIPPEEE!!! 😍 haha tjurig var jag, och tillslut hittade jag min älskade korg!
 
jag hade tänkt att ha den som blomkruka typ, och ha en stor och fin palmväxt i den! lite botanisk stil sådär. kommer bli sååå fint!! har värsta visionen om hur det ska se ut här hemma när jag är klar 😁 trots att jag antagligen aldrig kommer tycka att jag är helt klar hehe! men något sånt här hade jag tänkt mej med korgen och växterna:
 
inredningsbilder lånade från rebfre.se


liamochmelvin.blogg.se

Haha tur att du bor i Stockholm och hittade den tillslut. ☺️ Här i Östersund är det rätt kört om den inte finns i butik.

Lisa

Finns liknande på Ikea:s hemsida

Emy

Har inget med just det här inlägget att göra men - såg din video om ångest och självmedicinering nu och du är verkligen SÅ MYCKET MER! FAN vad du är stark och grym. och FAN vad glad jag är för din skull att du verkar må bättre. Det förtjänar du! Ta hand om dig. Allt gott!

Svar: tack så mycket fina du ❤️️❤️️❤️️
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: