snart halloween!

nu är det ju inte alls långt kvar till halloween! hur ska det firas? och vad ska man klä ut sej till?? har kikat på olika halloweensmink-tutorials på youtube för att bli inpirerad. och många sminkningar är så sjukt grymma och läskiga, och ingenting jag någonsin skulle lyckas bemästra själv haha... men jag är så himla sugen på att experimentera med massa smink, fejkblod och latex och göra något häftigt.
 
så jag beställde hem lite grejer från partyhallen.se i veckan. en svart peruk, vita linser, fejkblod i två olika varianter och flytande latex. dom har massvis med saker på deras hemsida, som passar perfekt nu inför halloween. dessutom är deras utbud väldigt unikt då dom importerar det mesta från USA, så om du vill vara on point på halloweenfesten och slippa komma med samma utklädnad som någon annan så är ett hett tips att beställa från partyhallen 😉 har även en rabattkod till er: PH10, och ni hittar hela deras halloweenutbud HÄR.
 
jag kunde inte hålla mej från att testa sakerna när jag fått hem dom, så jag gjorde en ganska snabb sminkning som var lite "bloody mary"-inspirerad. blev faktiskt rätt coolt! erkänn att jag ser rätt läskig ut ändå?
 
inlägget är i samarbete med partyhallen.se


Lina :)

aldrig funderat på att utbilda dig till make up artist? vad jag ser så verkar du va talangfull!!!

A

fint , det passade du bra i :)

Tilda

Snyggt!

undefined

Grym sminkning!! Snälla gör en tutorial på hur man kan återskapa den. Verkar så cool och skulle gärna ha den på halloween!!

Mikaela

Din röst låter som att du borde vara bra på att sjunga haha!, är du det? :) Kram!

Cajsa @ Beauty Boulevard

Wow, så ball! :D

Caroline

Tycker du ser mer snygg, än läskig ut på den bilden x)
Och tror att det hade blivit ännu snyggare, och coolare med en vit peruk?
Kan du inte klä ut dig till häxa då? :)

undefined

du ser lite ut som kim k här ju :) speciellt med det håret.

undefined

TROLLA BORT UTVÄXTEN MED DEN GRYMMA NYHETEN! ♡ http://nouw.com/hanshen/nyhet-trolla-bort-utvaxten-27437941

Rebecca

Hej!
såg några gamla bilder på dig från halloween, tänkte bara kolla om du minns vart du köpte din polishatt ifrån? ska nämligen va polis själv i helgen och hittar ingen bra :)

Svar: hejsan! den köpte jag i östersund på någon liten hobbybutik bara, så vet inte vart dom kan finnas mer tyvärr! försök googla 😊 lycka till! kram
Isabelle strömberg

s a p p h o

Men gud vad häftigt! Ögonen tar priset! Har inte bloggat på länge men är tillbaka i bloggvärlden nu och tittar runt på lite för att se vad dagens bloggare skriver om! Själv är jag en musikproducent artist och label-ägare och skriver om musikindustrin, min musik, mina artister, min konst och mitt liv. Välkommen förbi!

/ s a p p h oNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: