svenska hollywoodfruar

hur många utav er kollar på den nya säsongen av svenska hollywoodfruar? jag gillar verkligen den nya frun sofie. hon verkar så annorlunda från dom andra fruarna, och istället för att vara en "psykotisk narcissist" så verkar hon faktiskt väldigt vettig! kanske den första vettiga i svenska hollywoodfruars historia haha? 😉 såg egentligen mest fram emot denna säsong för att natacha peyre (aka elena belle) skulle vara med (och så självklart gunilla hehe). natacha känns lite som något taget direkt ur en amerikansk high school tjejfilm typ, med pyjamaspartyn där tjejerna har kuddkrig i underkläder osv. jag menar, händer sånt i verkliga livet haha? och som vuxen? kanske bara är jag som aldrig blivit bjuden till något... och alla gör ju som dom vill, och det är väl inget fel med det egentligen.
 
en av de saker som fått mej att tycka bra om sofie är att hon adopterat sina två hundar, som behövt ett nytt hem efter att dom blivit misskötta och utsatta för våld och annat hemskt av sina tidigare ägare. tycker det är så himla fint! till skillnad från natacha som sa att hon skulle straffa sin stackars vovve med att inte få några fler leksaker för att den var dålig i magen och bajsade på gatan 😢 vill inte döma natacha eller smutskasta henne på något sett, läste alltid hennes blogg förr och har kikat in där då och då under åren och har alltid gillat henne. men blev nästan lite besviken när jag såg henne i hollywoodfruar.. visst, det har inte gått så många avsnitt än och kanal 5 kan ju klippa och vrida på saker så folk framställs annorlunda. men ändå... vad tycker ni?
 
hollywoodfruar är typ det enda programmet jag brukar följa på tv. tycker det är sjukt underhållande att se vuxna kärringar (förlåt) bete sej som 15 åriga brudar. och maria är så himla söt och go!!
 


Sofia - bipolär och fd laestadian

Tycker inte om Sofie efter första avsnittet, klarar inte av när folk är så pedanta x)

Svar: haha nej det är kanske lite överdrivet, men jag kan också vara sjukt pedantisk så det kanske handlar mycket om att jag känner igen mej i henne som jag diggar henne haha!
Isabelle strömberg

Anonym

Maria är den bästa och vettigaste.

Svar: ja men hon pratar ju gallimatias för det mesta 😂 men älskar henne!
Isabelle strömberg

SKRIVDIVAN

Jag såg nog bara första avsnittet ever med Hollywood fruar, det med Anna Anka ? Men jaha så Natacha Peyre är med där? Coolt, jag tyckte hon var så himla snygg , från vart det nu var man såg henne för typ 10 år sen!? Paradise Hotel?

Caroline

Har kollat lite diffust på programmet.

Men jag blev också besviken på Natacha Peyre // Elena Belle. Inte för hennes pyjamaspartyn och sådant, för det har jag även sett på hennes blogg att hon just har ett sådant liv. Och kul för henne tänker jag om det...

MEN det som jag blir besviken på , var just detta med hunden. Alla VETTIGA hundägare får vara beredd på att ens hund skiter på opassande platser ibland. Så varför bete sig som en fjortis "usch så äckligt!" Plock upp skiten för fan! Så kan hon få busa, mysa och gulla med hunden vid andra tillfällen istället!

Men... jag antar och tror det är mycket som är överdrivet i programmet. För att göra BRA TV.
För jag tror att samtliga personer... lite osäker på Gunilla dock ;) men tror att resten av dem, är mera ödmjuka i verkligheten.

Svar: jaa jag håller med dej helt!!
Isabelle strömberg

Anonym

Håller med blev oxå besviken på "Elena" det är något som inte känns verkligt med henne .. Tråkigt hade sett fram emot att följa henne i programmet 😊 Men tycker oxå Sofie verkar skit härlig 😊

Anonym

Ikväll är det dags! :-)
/ Malin
nouw.com/malinedlund

Svar: jaaaa 😍😃
Isabelle strömberg

sara

Hej!
Det är fint att bryr dig om hundarna, men jag vill bara informera dig om att det är hund du har på din jacka. Det är hundpäls.

Svar: nej det är det inte.
Isabelle strömberg

Sara

Okej. Vad är det för djur då? Ser verkligen ut som hund!

Svar: raccoon
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: