taggad på livet

åhh vad taggad jag är på denna veckan!! kommer hända så roliga saker 😍 har för det första fått lön och det är ju alltid nice, imorgon ska jag ha ett möte, på torsdag blir det en sjuukt rolig dag (i en annan stad), och på fredag ska jag fylla på mina läppar. har lite andra småsaker att göra också, men känner att livet är bra just nu och att det äntligen händer grejer!
 
annars då? hämtade precis ut ett paket och ska försöka slänga ihop något att käka. jimmy jobbar sent så jag får klara mej på egen hand, och är hungrig som ett djur nu när jag inte har lyxen med en händig karl här hemma som lagar mat. blir nog yoghurt med flingor till middag... samma som det blev till frukost och lunch haha. mumms. tråkiga blogginlägg de senaste två dagarna, jag vet (blöggtorka). så ni kan ju kika in på min spotifyprofil så länge och njuta av lite skön musik bland mina "publika spellistor": https://open.spotify.com/user/iiisabelleee varsågoda!
 
så här ser jag ut idag:


undefined

vad händer när du slutar fylla i läppar o ansikte? Vad lämnar det för spår efter sig? Hängläpp `?

Svar: ansikte? har bara fyllt läpparna :) och det blir väl samma som när någon går ner i vikt, huden drar ihop sej. så tror knappast det blir någon "hängläpp" haha!
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: