VLOGG: fyller läpparna

min fillerbehandling är sponsrad av sthlm skin.
jag vill absolut inte hetsa till skönhetsingrepp eller osunda ideal med denna video. alla får se ut precis som dom vill och är vackra på sina sett. detta är bara hur jag själv vill se ut, och vad jag väljer att göra med mitt eget utseende. men det betyder inte att jag tycker att alla borde se ut på ett visst sett för att vara vackra. försök att vara accepterande och inte för dömande mot mej eller någon annan. och är du ung och har komplex, så ge det några år och försök först och främst att jobba på ditt självförtroende från insidan innan du bestämmer dej för att förändra ditt yttre. kom ihåg att det viktigaste är att du själv är nöjd med vem du är och hur du ser ut, låt inte någon annan påverka det. (och kom ihåg att våra läppar är svullna efter behandlingen i videon hehe).

♥ ett stort tack till bästa sandra på sthlm skin! jag är lika nöjd med resultatet som alltid. för att boka en egen tid gå in på: WWW.STHLMSKIN.SE.

 


Jenny

Du verkar så skön! Skulle också vilja fylla mina läppar då jag uppfattar mina som för smala. Vågar dock inte pga rädsla för resultatet. Tänk så ser det jättekonstigt ut! Eller så kanske jag är allergisk mot medlet och blir mega uppsvälld. Nåja, fylliga läppar är fint :)

Anonym

Kan man göra sina läppar smalare istället?;) har alltid haft stora. Blivit retad för dem här uppe i norr.

Jenny

Dina videos är dom bästa! Blir alltid så glad då du lägger upp en ny video, du gör lätt de bästa videosarna av alla på youtube!
Kram! ♥

Emma

Kul att du har börjat vlogga :)

Felicia

Hej fina du! Kan du inte fixa något erbjudande hos Sthlm skin till oss läsare? Är så himla sugen på att gå till Sandra!

Johanna

Wah! Anonym, du ska inte ändra på dina läppar för att du blir retad. Det är absolut inget fel på dina läppar hur de än ser ut. Det finns ingen mall som säger hur en mun 'ska vara'. De är helt perfekta och fyller sin funktion. Puss!

Caroline

Det var inte strawberry daiquiri, som ni drack på slutet då?
Men åh vad jag saknar det där godiset! De som såg ut som polkagris, fast smakade som jordgubb och grädde. De var ju så goda!

Men vad jag önska att jag också skulle kunde fylla på mina "Heidi Klum" smala läppar också... jaja

Annars så vill jag säga att videoklippet var bra i överlag. Och hoppas på massa fler klipp ifrån dig framöver här :)

Me

Tycker det är skit bra att du "vågar" laga såna videos då ingen bloggare gör det längre, alla ska va så perfekta, och dem är livrädda för kritiken och vad tidningar skriver om dem. Så det är länge sen nån bloggare har vågat skriva om å fixa på utseende, även om det är det som är intressant att läsa om och drar trafik på bloggen ;) Keep it up :-*

Tove

Provar igen! Skulle så gärna vilja veta vart din huvudbonad "Emil hatt" kommer ifrån? Super snygg

Svar: hejsan! den kommer faktiskt från aliexpress haha, tro det eller ej! kramar
Isabelle strömberg

Martine

Hej bra video! :) va heter låten du hade med?

Anonym

👌🏻😍💜💜Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: