KÄRLEK TILL ER

fan vad glad jag blir av att läsa alla era fina kommentarer och mail efter min senaste video. TACK!!!! blir helt gråtfärdig, ni är så jävla fina ska ni veta ❤ och till er som är i samma jobbiga sits som jag var förr, jag tror på er! kan jag så kan GARANTERAT ni. det gäller bara att tro på det själv. och när ni tagit er igenom det så kommer ni att, precis som jag, kunna se tillbaks på skiten och tänka att det bara var en dålig period i livet. men samtidigt en livserfarenhet. allt jag varit med om har gjort mej klokare, starkare och till den jag är idag. och det är jag tacksam över!
 
sedan blir jag även väldigt chockad över att se att så många kommentarer på skvallerbloggar (såklart) är så otroligt ytliga och vissa väljer att hellre fokusera och kommentera mitt utseende och hur mycket smink jag har i videon än vad jag faktiskt säger i den. vart är världen påväg? är det fel att sticka ut och vara annorlunda? är det inte sånt här som kallas mobbing? och är det inte sånt vi ska bekämpa tillsammans, och istället lära att acceptera varandra?
 
detta är tyvärr något jag är väldigt van vid. i stort sett enda sedan jag började sminka mej har jag fått skit bara för jag valt att sminka mej "för mycket" enligt vissa, för att jag inte "passar in" i basic-sverige där man inte alls får sticka ut, eller på något sett pilla med sitt utseende. då jäklar ska man sänkas till botten, och folk tar sej friheten att vädra sina negativa åsikter, som i många fall enligt mej mer liknar personangrepp. vilken tur jag har ändå att det inte verkar finnas något värre att klaga på, för varje kväll så tvättar jag mitt ansikte rent 😊 men ni får vakna upp varje dag som dom ni är, och hur ni faktiskt väljer att prata och behandla andra.
 
precis som med allt annat ska man kunna acceptera var och en, vem dom än är och hur dom än väljer att se ut. jag ser inte att mitt val av mängd smink skadar någon annan? så låt mej få se ut precis som jag vill. jag skulle aldrig ändra mej för någon och jag har alltid stått på mej trots all skit jag fått genom åren, så varför skulle det ändras nu?
 
och till er andra, tack åter igen. ni gör mej starkare, och jag hoppas att jag i min tur kan hjälpa någon annan där ute att också bli det ❤
 


Josefin Palmqvist

Alltså fina fina du, så modig! 💖 Jag har följt dig via din blogg i så otroligt många år och jag blir så glad av att se hur mycket du har vuxit de senaste åren. Jag hoppas du är stolt över dig själv för det ska du verkligen vara!! Jag blev så rörd av att se dig i videon, att blotta sig på ett sånt är verkligen inget enkelt. Du är en förebild och så himla stark!! Heja dig Isabelle 😊 Stor kram!!

Anonym

all kärlek till dig Isabelle.

Anonym

Jag dömer dig inte utan vill höja dig för att du öppnat dig och varit ärlig. Så bra gjort på alla sätt, tror det kommer vara bra för dig också. Att sanningen kommer att göra dig friare och ge dig styrka. Ska bli spännande att se vad som händer framöver - känns som du bara kommer fortsätta utvecklas. Du är smart, det märks, och är bra på att uttrycka dig - kanske är något du kan fortsätta utvecklas inom? Var inte rädd för att göra något av dina talanger, och för att vara annorlunda, din resa har bara börjat :)

Anonym

Dina inlägg är rätt så jobbiga att läsa när du skriver med liten bokstav efter punkt och "mej".. Det ger ett ganska oseriöst intryck av din blogg. Inget du funderat att ändra på?

undefined

Herregud så kommer det såklart en liten jävel som ska lägga all energi på hur Isabelle skriver sina inlägg haha orkar inte alltså. SLUTA LÄS DÅ FÖR FAN! Du är grym btw isabelle

Svar: ❤❤❤❤
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: