skitkamera

ÅÅHHHH vad irriterad jag är!!! 😠 filmade en video lite tidigare idag, men nu när jag satte mej för att börja redigera filmen så märkte jag att ljudet fuckat ur totalt och det brusar som faan i hela videon så man knappt hör vad jag säger?? varför blir det så? vad är feeeeeel??? fan! och videon var rätt bra också. pratade om något som är väldigt personligt och känsligt, men nu tappade jag helt lusten. får se om jag lägger upp skiten ändå, om jag spelar in en ny eller om jag helt enkelt struntar i det... 😩 en close-up selfie från idag kan ni allafall få.
 
nu blir det tröstkäk på donken, vi hörs! puss
 


Anonym

Men nu blir jag ju nyfiken på videon! Vad handlade den om? Lägg upp ändå ;)

Anonym

Lähg upp ändååå 😁😁😁😁❤️

Svar: men det låter typ som att det blåser eller regnar i bakgrunden 😭 vem pallar lyssna på det? 😩❤️️
Isabelle strömberg

Anonym

Förlåt men du ser verkligen ut som en tvättbjörn i ansiktet numera, har följt din blogg i många år, och förut var du hur vacker som helst. önskade alltid att jag såg ut som dig förut när Du sminkade dig mindre. Men helt ärligt du sminkar dig otroligt mycket mer nu än vad du gjorde för bara något år sedan. Och det ser inte riktigt klokt ut, titta dig en extra gång i spegeln och inse att ha så där mycket smink i ansiktet som du har nu ser inte bra ut för fem öre..

Svar: alla tycker vi olika och huvudsaken är väl att jag själv är nöjd med hur jag ser ut. sedan skiter jag helt ärligt FULLSTÄNDIGT om du nu tycker jag bär för mycket smink :)
Isabelle strömberg

Tina

Lägg in text på videon istället :)

Caroline

Ja, lägg upp den ändå!
Och lägg in text, om det vart allt för dåligt ljud på klippet! :)

Anonym

Går det att höra vad du säger så lägg upp den ändå!:) är bra att hålla jämn uppdateringNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: