torsdag

hallå vänner! hur mår ni?? jag mår finfint! men tyvärr kan jag inte säga detsamma om min stackars pojkvän som gått och blivit sjuk, så jag har fått pyssla om honom lite extra idag. tur att han har en sån snäll flickvän som kan ta hand om honom 😉
 
tänkte ta och berätta lite om gårdagen också! var ju på premiären av bridget jone's baby igår, och gud vad mysigt det var!! och filmen var jättebra, och så rolig! var faktiskt lite osäker på om jag sett de tidigare bridget jones-filmerna, men tyckte det kändes lite konstigt om jag lyckats missa dom eftersom verkligen ALLA har sett dom filmerna haha. men kom på när jag satt där på bion att jo fan, visst har jag sett dom! någon av dom iallafall, man fick se en liten "tillbakablick" från någon av de gamla filmerna och det kände jag ju igen.
 
efter filmen så var det efterfest på ett ställe som heter golden hits. men jag och sebbe stannade faktiskt inte länge alls, var så himla trött efter bion hehe! men en varsin goodiebag hann vi få med oss iallafall 😘 och jag hade verkligen en supermysig kväll! och popcornen jag åt under bion (eller ja, dom var såklart slut innan filmen ens hann börja) var dröööömmmeeeen. det var karamelliserade popcorn med typ parmesanost och persilja (???) på. är väldigt osäker på om jag minns rätt haha, men sjukt gott var det iallafall! väldigt annorlunda mix och smak på popcorn, men det gick verkligen hem hos mej!
 
ps. är det någon som har en aning om vart man kan hitta bilderna från röda mattan?


Fala

Vad roligt det ser ut! Du kan hitta bilderna på PetreEvent facebooksida 😊 Du var som vanligt skitsnygg! Kram på digNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: