UNBOXING + TRY ON HAUL | CHIQUELLE |

denna video är i samarbete med chiquelle. jag har strl S på alla toppar, och strl 36 på jeansen. glömde även berätta i videon att rabattkoden ”isabelle1309” ger er 50 kr rabatt!! koden gäller i ca en vecka. och ja, jag är väl medveten om att mitt ena ögonbryn skenar iväg totalt i denna video..? hahah!
 
nu vill jag inte direkt vara den som tutar i mitt eget hor här men, om jag får säga det själv, så tycker jag nog att detta är min bästa video hittills! speciellt när det gäller redigeringen. ser stora framsteg hos mej själv för varje video jag gör, trots att jag ännu inte hunnit göra så många. känns jätteroligt!! mycket roligare när man verkligen blir nöjd och känner att man utvecklas. vad tycker ni om videon?
 
 


Anonym

Både hur du pratar, videons upplägg och redigering är sjukt mycket bättre, tycker din personlighet lyser igenom. Dock skulle det (enligt mig) vara roligare att kolla på om du var mer seriös när du visar upp kläderna, blir lätt att man fokuserar på annat eller att videon får ett litet oseriöst intryck när du tex lipar osv.
Du är galet snygg och duktig! Ser fram emot fler videos från dig :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Håller med om att videosarna blir bättre och bättre :)

Mli

Hej vart är dina mjukiskläder från som du har på dig i videon?:) tack för svar

sunniva

Hej Isabelle. Även denna vecka är du med i nutidsquizet på blogg.se :) kolla här: http://blogg.se/article/2016/september/quiz-har-du-koll-pa-vad-bloggarna-gjorde-under-vecka-37.html

Hanna

SNYGGASTE DÖSKALLE-BOMBERTRÖJAN! http://nouw.com/hanshen/new-in---skull-top-26964779

Tilla

åh du borde verkligen klippa page, så sjukt snygg i kort hår!! :)

Du är inte bara snygg, du har utstrålning också!😍 Dina videobloggar är grymma, fortsätt såhär!❤️

Emelie, 23 år 🙋🏼

Svar: tack!! ❤️️❤️️ kärlek
Isabelle strömberg

Linda

Alltså din RÖST! 😑😑😑 Så jävla mörk och jobbig. Låter som att något har fastnat i halsen på dig. Skulle du pratat i telefon med mig så skulle jag trott att du är kille. (bara en bög skulle ha telefonsex med dig! Haha)

Svar: haha oj här var man hatisk. mår du dåligt? :( jag låter gärna som en kille om du nu tycker jag gör det, jag tycker min röst är fin. och jag kan berätta för dej att det är väldigt många fler än "bara bögar" som skulle vilja ha telefonsex med mej ;)
Isabelle strömberg

:)

Hur ser du utan smink? Du har alltid så mycket (vilket jag inte lägger värdering i, bara konstaterar), vilket gör mig nyfiken på hur du ser ut utan smink. Kan du inte lägga upp en typ sminkvideo, där du går från helt osminkad till sminkad? :)

Svar: javisst kan jag göra det, har faktiskt planerat att göra en sminkvideo! :) kramar
Isabelle strömberg

Malin

Hahahahahahahahahahah linda😂 va det de elakaste du kunde komma på? My god.
Isabelle, jag tycker du har skitsexig röst och om din röst är mörk ja då finns nog inte ens min med på den skalan😂 men alltså man blir ju brydd över hur folk sitter maniskt och granskar allt du gör... den svenska avundsjukan❤Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: