back in stockholm

borta bra men hemma bäst! nu är vi tillbaks i stockholm igen, tillbaks till vardagen och våren. och jag har verkligen haft en supermysig påsk! 😍 det blev ingen uppdatering igår pga reste hela dagen, ca 80 mil genom sverige. först bilade vi från gäddede till östersund, och sedan hoppade vi på ett sista-minuten-tåg från östersund till stockholm. vi kom fram till estocolmo igårkväll men var då sjukt trötta båda två, och somnade nästan på en gång. så bloggen fick vänta lite!
 
men nu efter att ha samlat krafterna uppe i de norrländska skogarna ett tag, så känns det som att jag har massvis med saker att göra! samarbeten och videor som ska spelas in bland annat. jag är redo! har knappt vågat kolla mailen under tiden jag varit borta haha. stängde av och tog en paus från alla sociala medier (förutom att jag uppdaterade mina egna litegrann då). men nu är jag tillbaks!
 
så länge bjuder jag på lite fler bilder från i påsk, när jag tolkade med en snowracer efter skotern haha! och så fick jag upp en bamsefirre när vi pimplade. den blev en present till min farmor tillsammans med några andra fiskar. och jag smaskade även själv i mej några bitar röding som jimmys familj rökt i stugan, sjukt gott!
 


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Ser så sjukt mysigt ut! :)

Sofia

Men åh, mys! Önskar att min familj hade någon stuga någonstans haha. Så skönt att komma bort från civilisationen ibland.

elsaherlitz.blogg.se

Vad skönt att få koppla ned litegrann! Låter som om du har haft en riktig energisamlarhelg :)

Monica

Du är den bästa fiskaren👍🏼Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: