GLAD PÅSK FRÅN THE DIRTY NORTH

GLAD PÅSK MINA KÄRA VÄNNER! vad gör ni? och hur ska ni fira påsk? själv befinner jag mej uppe i norrland med familjen och pojkvännen. vi myser i vårt lantställe i hammerdal och dricker bärs och snaps och käkar potatis med sill (dock ingen sill för min del hehe, prinskörv<3). vi bilade från stockholm igår och kom fram till östersund på kvällen, sedan sov vi hos J's familj och idag har vi passat på att hälsat på mina mor- och farföräldrar innan vi åkte hit upp. först åkte vi till morfar och hans sambo och hälsade på deras nya lilla valp, som är så sjuuukt söt så jag visste ej vart jag skulle ta vägen haha! och sedan svängde vi förbi farmor för att snacka lite skit ❤

vi tänkte stanna här i stugan till på lördag, och sedan åker vi direkt härifrån vidare till J's lantställe där hans familj redan är. blir nog en sjukt mysig påsk!

 



Sofia

MEN ÅÅÅÅH VOVVEN! Jag dör så söt! Så gulliga öron. <3 Ha en fin påsk! :)

Emma

Glad Påsk! 😉

Anonym

Jag är så nyfiken på varför du jämt kallare det 'Dirty North' antar att du fått det från amerikanska dirty South men det sägs ju pga rappen därifrån. Mycket rapp från Norrland? :)

Svar: haha jaa faktiskt. har fått det från norrländska hiphop gruppen trainspotters låt "dirty north". lyssna! ;)
Isabelle strömberg

Erika

Hoppas att ni hade det skoj :)



Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: