grillning och fiske

som ni märkte lyckades jag inte fixa internet igår, jag hade lite täckning på morgonen men sedan var det kört när jag skulle sätta mej och blogga. så det blev ingen uppdatering tyvärr!

i stort sett hela gårdagen spenderades utomhus i vinter/vårsolen. J's kusiner och moster kom hit också, så hela gänget drog iväg med skotrarna till en mysig vik där vi satte oss och grillade. det blev lite fiske också, och J fick upp en liten babyfirre men den kastade vi tillbaks i hålet så hen får växa på sej till nästa gång hehe! 😉 sjukt hur slut man blir bara av att vara ute. jag kan ju berätta att vi sov som små bebisar inatt!

idag är det tyvärr inte riktigt lika soligt som igår, och lite småkyligt så vi får se vad vi ska hitta på! vi har precis grillat korv vid sjön, men jag gick in för att värma mej och tänkte att jag skulle passa på och göra ett försök att blogga lite!

vad har ni gjort i påsk?
Sofia - bipolär och f.d laestadian

Ser mysigt ut! Men kallt :)

BEAD IT

Just nu har jag en tävling på Facebook där man kan vinna ett handgjort armband! Gå in på den här länken för att få instruktioner till tävlingen:

https://www.facebook.com/Beaditsweden/photos/a.799922156729192.1073741829.762853507102724/1290017294386340/?type=3&theater&notif_t=photo_comment&notif_id=1492439215783956

Anonym

Jösses vilken massa snö! Jag har varit ute i vårsolen och druckit kaffe, gått ner på stranden och tittat på snäckor med min tvååring och sen jobbat ett par dar. Där jag är har det varit plusgrader. Snö har vi inte haft på evigheter.

Anonym

Omg ser så hyggeligt ud ❤❤

Nivikka

Omg det ser hyggeligt ud!

undefined

Vad mysigt ni har haft det med grillning och fiske! :-D

Sofia

Men åh vad härligt ni har det! Jag har spenderat påskhelgen i Skåne med mamma och min bästis. Bara tagit det lugnt och ätit god mat. Har inte firat påsken alls faktiskt. :)

Monica

Vilka härliga bilder☀️Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: