lördagsäventyr

hej allesammans! jag och killen kom precis hem efter en heldag ute i stan. vi drog ut vid 11-tiden imorse och har hunnit med att äta italiensk glass på ett mysigt konditori i fridhemsplan, druckit bubbel och bärs på en restaurang, ätit pasta på en annan restaurang i gamla stan, shoppat lite, och sedan har vi bara strosat runt och gått en hel del. vi köpte även två badmintonracket som jag berättade igår att vi skulle, och vi kollade in en badmintonhall i skanstull där vi tänkte dra och spela imorgon! kommer nog bli sjukt roligt! vi har faktiskt pre-testat racketena och slagit några bollar här i lägenheten haha... men det är nog bäst att vänta till imorgon så vi inte råkar slå sönder något haha 😉 vi gick även i kungsträdgården och kikade på de fina körsbärsträden som blommat. så himla vackert!


undefined

det låter ju fantastiskt, jag är mäkta avundsjuk!!

Junitjej

Vilken trevlig dag!

Anonym

å. så mega mysigt, så fint att ha en andra halva att dela stunder med <3

Hej! :)

Du glömmer alltid bort stor bokstav i ny mening! :)

Emma

Vad kul med badminton!
Har också suttit och kollat efter banor man kan hyra här i Stockholm :)

Mia-Mamma till lilla Molly :)

Vilken härlig lördag :)
Det är egentligen hel knäppt att jag bott i Stockholm hela mitt liv men aldrig varit i kungsan och tittat på körsbärsblommorna :)

Sunny

Supermysigt och harliga bilder! Men inte for att vara den som ar den, ha inte pa er mossa inomhus, speciellt inte pa en restaurang, det ser valdigt hmm kommer inte pa nagot bra ord, men det ser helt enkelt inte bra ut.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: