saturday

heej på er! vad har ni för er? jag och J var precis på skansen och klappade lite djur hihi. det kommer en vlogg om det nästa vecka också! får dock mest dåligt samvete av att vara där, eftersom djuren ser så ledsna ut, och klart det inte känns helt okej att dom hålls fångna i små inhängnader istället för att få leva fritt i skogen...
 
annars då? J är bakis och "döende" enligt honom själv, och jag är superpigg och glad haha! vi ska väl beställa hem mat snart eftersom vi båda är vrålhungriga men ej orkar laga något. det lutar mot pizza... åt även pommes tidigare idag kom jag på. fan, jag som skulle sluta äta så jäkla mycket skräp haha, men det är svårt när ALLT som är gott är just skräp.
 


Sofia

Trist om djuren går runt och ser ledsna och hängiga ut! :( Jag var på ett zoo nyligen där en del av djuren härjar fritt så man går liksom runt bland apor, lemurer, ödlor osv. Sen är så klart vissa djur instängda. Typ supergiftiga grodor, spindlar och krokodiler.

Men där verkar djuren pigga och glada. Det finns nyfikna och busiga apor som kommer rätt nära och som försökte sno min dricka haha. :) Men de har ju inte heller stora djur som tigrar eller så. Såna behöver ju massor av utrymme och ett helt annat klimat än vi har här.. Vet inte vad de har för djur på Skansen men blir rätt osugen på att dra dit nu. :(

Isabelle

Åh lord vad jag håller med dig om skräpmat/snacks/godis...

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så svårt det där med djur. Jag älskar djur och tycker om att gå på djurparker och titta, men det känns inte rätt i magen ändå :(Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: