TANCARE

- i samarbete med LabPharma -
 
perfekt så här inför sommaren vill jag tipsa er om något som hjälper er på traven med solbrännan! för vem vill inte vara brun och fräsch? speciellt nu när det inte alls är länge kvar innan man tvingas hoppa i shortsen och visa upp sina vinterbleka ben. men det finns hopp!! TANCARE vitaminkapslar är ett kosttillskott som bidrar till pigmentökning i huden genom en unik blandning ingredienser som bland annat betakaroten och koppar, som ger en dokumenterad effekt för brunare hy. ett tips är att kombinera kapslarna med sol för bästa effekt! jag har börjat förbereda mej inför sommaren och har nu ätit dessa i lite mer än en månad, en kapsel om dagen. och jag känner redan att jag fått en så fin gyllenbrun färg, och detta utan att sola något alls! helt otroligt! och så slipper man utsätta kroppen för farlig UV strålning från solaroum, eller kladda med brun utan sol produkter. det enda du behöver för att få den perfekta brännan är dessa kapslar, som till och med är nyttiga för dej samtidigt som dom gör dej snygg. kan det bli bättre? jag tror inte det!
 
om ni beställer TANCARE via min länk så får ni hela 35% rabatt på er första leverans! ett toppentillfälle att testa dessa mirakelkapslar. passa på nu så ni kan börja i god tid inför sommaren! ni kan beställa dom >HÄR<.
 


undefined

haha kan vara så att du har fått en mer gyllenbrun färg pga. brun utan sol, syns tydligt att du har dett vid händerna

undefined

Men din nöt! du kunde ha skrivit att man binder upp sig på ett jävla abonnemang när man beställer! VARNING

Sofia

Så snygg du är!

Emma

Till dig ovan så är det alltid DITT eget ansvar att läsa villkor och det finstilta innan du beställer något på nätet. Nöt.

Nora

Äh, käka morötter ist, billigare och samma effekt, dvs bli gul/orange.

S

Så först bashar du inlägget och Isabelle, men sen vill du ändå beställa produkten? OKEJ.....hahaha

Sofia

Haha alltså den som blev upprörd över att det är ett abonnemang.. Det står ju jättetydligt innan man beställer? Isabelle har väl ingen skyldighet att ta med alla detaljer om deras villkor osv.

undefined

synd att du har BRUN UTAN SOL så det skriker om det då

Emma

Shit vad negativt det har blivit här i kommentarerna på sista tiden!

Anonym

Alla här fattar väl att hon gör reklam för den produkten för att få pengar 😂

Erika

Ahhh visste att det var du! Har sett annonsen på instagram...Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: