träningsvärk

haha alltså gud vilken träningsvärk jag har idag. i hela kroppen. jag och J var och spelade badminton igår i en intensiv timme, och det har verkligen satt sina spår i min stackars otränade kropp som inte alls är van att röra på sej över huvud taget. men det var faktiskt riktigt roligt! och så kändes det skönt att för en gångs skull få röra på fläsket och svettas lite (dock HATAR jag att svettas haha). vi ska försöka spela minst en gång i veckan iallafall. kanske köpa ett eget nät som vi kan sätta upp ute i sommar och träna samtidigt som vi bli solbrända 😉 har alltid tyckt att badminton är riktigt roligt, och det var typ det enda jag deltog i på idrotten när jag gick i skolan minns jag... orientering däremot var ju helvetet på jorden haha (enligt mej då).
 
så detta blir väl vår nya grej, badminton!
 


Sofia

Badminton är ju svinkul! :)

Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

Haha jag hatade också orientering! Och skidor, fyyy vad jag hatade det. http://nouw.com/eamh/

Sofia

Jag tyckte också att både badminton och tennis var rätt kul de få gånger jag testade för hundra år sen haha. Men sen spenderade man ju idrottstimmarna BAKOM gympasalen med en cigg istället för att vara med.. Hehe. #thuglife

Blogguard

Badminton känns sådär lagom hurtigt. Det är kul, man får motion och kan med samråd av partnern styra över intensiteten.
Efter år då man legat på latsidan, håvat för mycket alkohol och kedjerökt en och annan giftpinne så är ju badminton en riktigt bra sport för att sparka igång en :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: