valborgsmässoafton

glad valborg på er! säger jag med en bild från 2010 då jag och min familj firade valborg i vårt lantställe och hade en egen majbrasa, det brukade vara tradition när jag bodde hemma. och i år får vi se om det ens blir någon brasa över huvud taget för min och J's del. vi kanske drar och kikar på någon här i närheten om vi pallar. förra året var vi ju vid hammarbybacken där det var ett litet firande, rätt mysigt faktiskt! men jag är inte så mycket för sånt där egentligen haha. det var ju superskoj när man var liten och umgicks med familjen, eller när man var fjortis så var det ju (ännu)en perfekt anledning att få supa sej redlös och slira ute på stan. men nu känns det nästan lite meningslöst... (tråkig tjej). hur som helst hoppas jag ni får en fin kväll! 😊
 


Sofia

Jag känner likadant. Har inte firat valborg sen i gymnasiet typ. Nu fattar jag inte grejen med att stå och glo på en jävla eld halva kvällen haha? Men såg att många bara är ute och grillar idag och det är ju mysigt! :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Älskar att se gamla bilder på dig, så nostalgiskt :D

Anonym

Åh! Kan du inte göra ett inlägg framöver då du delar med dig utav mer gamla bilder? Såå kul att se då jag följt dig since waaay back! 😍Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: