VLOGG: knas-väder

 


undefined

Älskar dina vloggar! Du är så härlig att titta och lyssna på <3

Sofia

Vädret har verkligen humörsvängningar just nu :O

undefined

Vänta inte med att söka vård, ifall du har diabetes. Jättebra video, rolig :)

Caroline

Även om jag aldrig har rökt i hela mitt liv. Så känner jag ändå igen mig i det som du säger.

För ibland så "måste" jag dricka alkohol, eller klippa kluvna hårtoppar, eller kolla i reklamblad eller något... SYSSELSÄTTA mig, när som jag ska sitta i solen... haha!

Enda gångerna som det går att bara njuta av självaste solen. Är när man ligger i en mera "anpassad" solstol, eller ligger på marken eller något...

Anonym

Hej Isabelle! Din palm i vardagsrummet, har den hållit sig bra? Hur ofta vattnar du den och hur mycket ungefär varje gång? Jag har en likadan från Ikea som bladen blir dåliga på och har bara haft den 2-3 veckor :( vattnar 1 gång i veckan.
Tacksam för svar, kram

Svar: hejsan! ja den har hållit sej riktigt bra i flera månader! jag vattnar den inte alls så ofta, utan jag brukar fylla ett stort glas med ljummet vatten och hälla i krukan, sedan känner jag med ett finger ner i jorden och när den känns torr så vattnar jag igen. blir kanske varannan vecka eller så. sedan sprayar jag palmen med vatten i en blomspruta nästan varje dag så att den får fukt. hoppas detta var till någon hjälp! lycka till 😊 kram!
Isabelle strömberg

Sofia

Håller tummarna för att du inte har diabetes! Det verkar asjobbigt att behöva hålla på med insulinsprutor, kolla blodsockret osv hela tiden. Och att ibland vakna upp i panik mitt i natten och behöva häva i sig juice eller något. Nej usch, hoppas att du slipper det!

Anonym

Hej Isabelle! Jag kan upplysa dig om att diabetes typ 2 är något som är ovanligt i din ålder. Det är något som vanligtvis drabbar äldre. Om man drabbas i din ålder är orsaken övervikt eller fetma i många fall och det är inte något som du behöver oroa dig för. Jag är undersköterska och har själv diabetes typ 1 sedan tonåren och då är symptomen betydligt starkare än de du beskriver. Ökad tröst, kissa ofta och avmagring är vanliga symptom som man upplever och sjukdomen eskalerar ofta fort. Synrubbningar som du beskriver kan absolut vara ett symptom men inte enbart det. Jag tror därför inte du behöver oroa dig för diabetes.

Lina

gillar verkligen dina vloggar men måste stänga av varje gång du äter, får panik med smaskande. Snälla kan du inte vlogga nån gång utan att äta?
KramNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: