bakisdöden

usch vad dåligt jag har mått idag, men mer fysiskt än mentalt denna gång. jag har varit så satans bakis så jag trott att jag ska dö typ haha :( har kallsvettats, legat och skakat i fosterställning i soffan och spytt som en gris. magen har inte direkt varit på topp... men jag gick och la mej en stund och sov i kanske 3 timmar, vaknade runt kl 16 och mådde lite bättre. lyckades peta i mej lite mat också. det blev rätt sent igår, tänkte egentligen inte alls vara ute så länge då jag inte var på något vidare partyhumör från början. men kom på bättre tankar och vi hade faktiskt riktigt roligt! synd bara att min kropp har blivit så jävla klen när det kommer till alkohol, och att jag alltid blir så brutalt bakis.
 
dagen middag: fläskfilé, potatis, gräddsås och lite bladspenat. mumms! älskar fan potatis.
 


Caroline

Försök att äta en massa bananer. Eller varför inte smoothiesar med bananer i.
Banan ska vara bra "bakismat". Har något med magnesium och kaliumet att göra.

Och förutom banan, så är såklart vatten och vila det bästa. Hoppas du mår bättre snart!

Emma

Mitt tips för att slippa bakfylla är att stanna uppe länge på natten/morgonen så man hinner nyktra till så man inte går och lägger sig full. Dricka massor vatten, vätske ersättning och alvedon. Äta också! Sen gå och lägga sig ❣️😀

Anonym

Hej skulle någon vilja ta sig tid att kolla detta klipp ang näthat?? https://youtu.be/-oGjAXeMyCg

Josefine

Som tidigare kommentar, testa att äta banan, även om det ibland kan vara svårt att få ner något!

undefined

kanske dricka mindre nästa gång? inte värt att må dåligt

Svar: behöver inte ens dricka mycket för att må piss dagen efter :/
Isabelle strömberg

Anonym

Lider av samma å för min del är de konstaterat att det är abstinensbesvär. Inte att jag blivit "mer bakfull". Utan att kroppen helt enkelt vill ha alkohol dagen efter. Kan vara värt att kolla upp, för vet ju att du också är lite av en "högkonsument" på somrarna så som jag. Bara ett tips 😊 (Då alkoholabstinens kan vara rentav dödlig)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: