campingliv

heej på er mina kära vänner! ber om ursäkt för tystnaden, men jag befinner mej på en camping i nynäshamn och det har varit lite strul med att få tag på internet. men nu internetdelar jag från min iphone så det får duga så länge! J's föräldrar kom till stockholm i söndagskväll och sov hos oss natten till igår (måndag), sedan åkte vi tillsammans hit till nynäshamn på morgonen! vi bor i en "stuga på hjul" eller vad man ska kalla det. rätt mysigt faktiskt!

och gissa vad? jag tänkte vlogga alla dagar vi är här! lite som kompensation för att jag bloggat så dåligt de senaste dagarna. har redan vloggat hela dagen igår, och det fortsätter idag. är inte säker på när vi åker hem, men jag tror att det blir imorgon 😊 här kommer någa bilder från gårdagen:Sofia

https://youtu.be/vIzxfivFg1c
Kolla detta handlar om förödande effekter av o växa upp med en alkis

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Alltså rutschbanorna är goaaaals <3

Monica

Mysigt❤️Hälsa😄

Sabina

Mysigt! Ett tips, börja använd stor bokstav efter punkt och vid namn. Väldigt jobbigt att läsa dina inlägg när de är liten bokstav efter punkt.

Emma

Sabina: Tycker du ska sluta leka stavnings polis. Isabelle har alltid skrivit på som hon gör. Kul med lite personlighet i sättet hon skriver, jämfört med alla andra.

Josse

Vad kul att du vloggar, ser fram emot det!

Sabina

Emma: Jag leker ingenting😂😂😂😂😂😂😂 Gav bara ett tips. Palla ta det så hårt 😂

Karina

Ni verkar alltid ha så mysigt :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: