en dag för ca två år sedan..

satt och kollade igenom gamla blogginlägg, och fastnade vid ett inlägg från en dag för ca två år sedan (länk). J's föräldrar var här på besök för första gången, och vi hade varit ute och fiskat i hammarby sjöstad en kväll och druckit några öl vid en brygga. hur mysigt som helst. det var även denna kväll jag och J sa att vi älskade varandra för första gången. ganska romantiskt i solnedgången vid vattnet.
 
vi har ju aldrig firat våran "årsdag", eftersom vi aldrig satt ett datum då vi blev tillsammans på riktigt. hur vet man egentligen exakt? det är ju inte direkt så att man frågar chans som på den gamla goda tiden. J bodde till och med hos mej i flera månader innan vi lät oss erkänna att vi var kära och blev seriösa. innan var vi ganska överens om att inte sätta någon etikett på relationen. jag förnekade nog ganska länge för mej själv att jag hade riktiga känslor för honom, mest för att skydda mej själv tror jag. hade varit med killar tidigare som tydligt visat att dom egentligen inte brydde sej om mej, som behandlade mej illa, utnyttjade mej på pengar, husrum osv. så av rädsla för att det skulle hända igen ville jag vara kall, vara den som kände minst så att jag aldrig skulle vara den som blev sårad. men det håller ju inte i längden, känslorna tog tillslut över och vi kände ju likadant för varandra. dessutom kände jag att jag verkligen kunde lita på J.
 
men nu har vi bestämt att räkna vår årsdag från och med den kvällen, den 7 juli 2015. vi missade alltså datumet med nästan precis en månad, så vi får fira i efterskott att vi varit tillsammans i hela 2 år ❤
 
min finaste


Sofia

Grattis fina ni! <3

Monica

Puss på er😘😘

Linnéa

http://nealiii.blogg.se/2017/august/isabellesnu-vapenkollektion.html#comment
Mejl skickat till dig också.
Kul att du har sådan karaktär, intressant liv och är så vacker med så bra klädsmak! Wow! :D

F

grattis!! ni är så fina ihop ❤

Linnéa

Vet du vad Isabelle? Jag såg en text via min facebook som Roger hade skrivit via en grupp. DÄR han formulerar att ''kärlek finns en gång, inte två gånger'' och min bokstavliga tankemässiga process angående det är.. att när det gäller ÄKTA KÄRLEK & RESPEKT så handlar det om att visa upp varandra inför hela världen, stå för att vi som individer älskar varandra.... ett par är ett PAR. om det inte är ett par.. så syns det inte.. :)

Jag vill bara säga till dig att du är vacker, har en cool stil, fina texter, bra bloggdesign.För att du verkar vara en perfektionist! Du har lyckats så bra med dig själv, det vet du innerst inne.. För INGEN annan ska säga till dig vad du ska göra eller vem du är - För du är ju Isabelle. Och jag vill bara hjälpa dig att förstå, att jag gillar den du verkar vara. För jag tror att kärlek handlar om att visa det inför alla och stå för det, jag tror att respekt handlar om att INTE förändra en annan människa för att ''det ska se bättre ut. '' Jag dokummenterar hela denna text i min bok så att jag med handen på hjärtat vet att jag skrev detta från min KÄNSLA. <3

Reflektera om du vill, analysera om du vill.. försök om du vill, att förstå vad du har inuti dig själv. Din yta är så vacker sminkad eller osminkad, att jag tänker att din personlighet är ännu vackrare :)
Kram
Kärlek & Respekt <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
/Néaliii
Nealiii.blogg.se

Laura

Alltså blev typ tårögd av att läsa detta, nog normalt? :D Men alltså sååå fina är ni tillsammans och jag är så himla glad för er skull. Grattis!

Anonym

Grattis! Ni verkar verkligen vara lyckliga tillsammans ❤️ Men kan du inte göra ett inlägg om hur ni träffades, hur allt var i början osv?? Det vore så kul att läsa! Kram!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: