OM MINA SKÖNHETSOPERATIONER, SKÖNHETSINGREPP OCH KOMPLEX

 


Tina

Du både är och var supervacker. Hoppas att du förstått det idag och inte skäms för ditt förra jag, fortfarande. Är glad för din skull att du är nöjd och mår bra med dig själv. Önskar själv att jag hade samma möjligheter att göra några småfix.

Linnea

Haha, jag hoppas också att hon har fått hjälp... Inte frisk någonstans, hon var på mig också och trakasserade ett bra tag :S Du är supersnygg!!

Anonym

Det viktigaste är inte utseendet, utan att man lever livet för sin egen skull. Om ingreppen hjälper dig att göra det så tummen upp! Jag har en fråga, har du funderat på att ta bort broskbiten (är det ens möjligt? kan inte så mycket om skönhetsoperationer)? Konstigt att utredningen lades ner, vilken hemsk upplevelse för dig tänker jag :(

wille

du var fin även innan, resultatet efter operationerna är också väldigt läckert

Anonym

Du gör dig så bra i det här forumet! Framstår som väldigt sympatisk och jag kommer på mig själv med att verkligen förstå vad du menar och varför du gjort ingrepp. Tycker desutom att det är ett viktigt inlägg, då många verkar tro att så fort man gör brösten större eller något annat mindre så är det för att se sexig ut för mannen. Hatar detta tänk! Man gör prick vad man vill med kroppen, för sin egen skull.

Tina

Kan du inte berätta mer om vart och hos vem du opererades bade näsa och bröst? Vem var din läkare för bröst? och vem var din läkare i libanon? gillar dina resultat :).

Johanna

Jag har velat operera näsan i många år. Men är så rädd att bli missnöjd eller att det ska göra ont.
Berätta gärna tips om det :)

Jaylana

Du är sjuuukt vacker vad du än gör!!! Jag vill också operera min näsa, mår inte alls bra med den men är såå rädd att hamna hos en kirurg som inte vet vad den gör. Kan inte du berätta vem som opererat dig i både Sverige och Libanon. Skulle uppskatta det mycket. Var du mer nöjd efter första eller andra operationen?

Anonym

Härlig video!Jag gillar verkligen ditt sätt att tala ärligt om de där operationerna, du är också så naturlig på dina videor. Hälsningar från finland :)

Anonym

Är det sindy som slog dig ?

Svar: haha nej hon är för klen. det var en brud i östersund :/
Isabelle strömberg

Anonym

Hahahahaha

Anonym

Varför har du så mycket smink om du ändå opererat dig så mycket i ansiktet?

Svar: för att jag älskar smink ;) haha och "opererat dig så mycket i ansiktet", du kanske inte kollade på videon? har bara opererat min näsa, så "så mycket" är det inte direkt :) puss!
Isabelle strömberg

Karina

Tycker du är fin på alla bilder verkligen. På riktigt.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: