picknick med bae

hej på er! här sitter jag och käkar nudlar som jag blandat ner lite soja och gröna ärtor i för att göra det mer spännande. kycklingsmak är favvon, och jag lämnar alltid kvar vatten så det blir som en nudelsoppa. ifall någon utav er ville veta mitt hemliga nudelrecept hehe 😉 helt ok när man inte pallar laga någon "riktig" mat men är hungrig och behöver något snabbt. har ni kanske något eget nudelknep/recept?
 
varken jag eller J orkade åka och uträtta några ärenden i stan igår, så vi packade istället en liten picknickkorg med bubbel och paj, tog cyklarna och cyklade en bit tills vi hittade ett mysigt ställe där vi satte oss på en filt på gräset. där satt vi och bara umgicks, pratade massa om allt möjligt och blev helt hysteriska över minsta lilla myra som klättrade upp på filten haha. jag tror fan att J är mer rädd för insekter än vad jag är till och med. den allra värsta sorten är spindlar, harkrankar (googling här), tvestjärtar och såna där stora håriga malfjärilar. nej förresten, alla insekter är fan vidriga. allt som flyger speciellt. ja till och med nyckelpigor och fjärilar... har ni förresten sett hur våra små "ofarliga" insekter ser ut i ett mikroskop?? MONSTER!! för den som törs har ni en googling på det också HÄR. visst ser det ut som något från en helt annan planet? jag känner nästan lite skräckblandad förtjusning över det haha, lite häftigt är det ändå. fast mest äckligt och läskigt.
 


undefined

Så dina ni är :)

Josse

Så mysigt!

Monica

Ha ha! Små oskyldiga insekter😂Dom bits ju inte ens😆😆

joakimramqvisthallin.blogg.se

Trevligt, trevligt "kvalité tid" tillsammans! Viktigt, viktigt.. Att ge tid, åt och för varandra, 👌❤👍..

Linda

Blanda ner ett (rått) ägg i nudelsoppan medan den fortfarande är rykande het. Lite tjockare konsistens på soppan och så får man ju i sig lite extra protein..

Sofia

Haha jag tycker också att de "söta" insekterna som fjärilar och nyckelpigor är asvidriga. Har en gräshoppa eller något som har tagit sig in i mitt sovrum just nu. :(

Karina

Men va mys!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: