ute på vift

två bilder från gårdagen. jag och J körde en liten date night, och vi promenerade runt i stockholm i timmar, på gator och vägar vi inte gått på förut. man lyckas alltid upptäcka något nytt i denna staden, trots att jag bott här i ca 4 år (dessutom har jag sämst lokalsinne så jag minns typ ändå aldrig vart jag varit haha). emellanåt satte vi oss i parker för att vila lite och njuta av kvällssolen, och vi hälsade även på massa söta hundar <3 allt kändes så fridfullt. och något jag verkligen älskar är att det har börjat bli mörkare ute på kvällarna nu, tycker det är så mysigt!
 
tillslut satte vi oss på en indisk restaurang och åt middag. "indian garden" hette stället, och min mat var verkligen smarrig! det var typ 3 små kycklingfiléer tillagade på olika sätt med vitlök, chili och något annat. bra avslutning på en mysig eftermiddag/kväll med min babe.
 


Sofia

Indian garden har jag hört mycket bra om! Bor typ 20 minuters promenad ifrån en (tror det finns flera i Sthlm) men det blir aldrig av att jag käkar där. :(

Karina

Låter som en början på en låttext! :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: