vi åker till grekland!

heej på er! hoppas ni mår bra! jag och J kom precis hem efter en snabbsväng i stan, jag lämnade tillbaks min nya dator (som jag egentligen skulle göra förra veckan men det blev aldrig av hehe) och J köpte lite nya kläder. så äckligt jäkla varmt ute idag så jag ville bara hem haha, svettades som en gris.
 
och på tal om värme!! den 7 september drar jag och pojkvännen till kos i grekland! hans föräldrar skulle nämligen dit och undrade om vi ville haka på, så nu är det bokat och klart! hotellet vi ska bo på heter atlantis och ligger både nära havet och centrum. blir nog riktigt skoj!! har ju varit i grekland tidigare några år och gillar verkligen att semestra där, men jag har aldrig varit just på kos. är det någon utav er som varit där? vad får man absolut inte missa om man åker dit? kom gärna med tips!
 


F

kos är väldigt fint! var där för några år sedan :) men känns lite osäkert att åka dit nu med tanke på jordbävningen för 1 månad sen ca...

undefined

Svar till F: Att det varit en jordbävning för 1 månad sen betyder knappast att det kommer en ny jordbävning nu.

Anonym

Byt p-piller! De är dom som gör att du svettas. Innan när jag åt Yasmin28 så svettades jag som en gris så fort jag gick utomhus typ, på sommaren ville jag gå så lite som möjligt så att inte sminket skulle rinna av. Men det är HELT borta nu, när jag slutade med dom. Ett tips :)

Linneaerror

Vi var på kos förra våren, med Theodore när han var 6 månader <3 Ett tips är att hyra en bil och köra runt på ön, uppe i bergen fanns det en mysig liten by som hette typ Zia där det fanns mysiga restauranger med utsikt över hela ön och marknad.

Och själva staden, i hamnen var det mysigt att gå på kvällen också, annars var vi mest på hotellet eftersom T var liten bebis ;D

Anonym

Åk till Zia! Man kan hikea upp för bergen och njuta av en lunch i lilla byn nedanför :-). Annors skulle ja säga kos stad & det finns massa klubbar där ute ;-).Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: