AhClinic har gjort magi med mitt ansikte!

- inlägget är i samarbete med AhClinic -
 
heej på er! hoppas ni mår bra? jag mår toppen! sitter här med ett ansikte mjukt och lent som en baby! jag var nämligen på besök hos bästa AhClinic (ahclinic @ instagram) igår och blev ompysslad med diverse behandlingar. först fick jag en kemisk peeling i ansiktet för att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet. sedan gjorde vi en infuzionbehandling med ström (alltså inga nålar), som tillförde 5ml skinbooster berikad med hela 52 mineraler och vitaminer i min hud. behandlingen återfuktar huden på djupet, hjälper till att ta bort fina linjer och minskar även mörka ringar. denna metod är helt ny, och fördelen med att använda en roller med ström istället för nålar (förutom det självklara att man slipper smärta och blåmärken) är att skinboostern lägger sej och fördelas jämnt under huden på ett sätt som är svårt att få till när man injicerar. huden tar alltså upp ämnena via hårsäckarna och svettkötlarna. rätt häftigt! och man såg resultat direkt, mitt ansikte fick verkligen ett otroligt glow och fyllnad! dessutom såg jag mycket piggare ut efteråt. ni kan följa när jag får behandlingen live i en facebookgrupp som heter "girltalk-SWE", så gå med där om ni vill se!
 
jag gjorde även en botoxbehandling på två områden i pannan och markerade mina kindben med 1ml Stylage XL i varje kind. därför är jag även lite blå och svullen i ansiktet idag, men jag ska visa er resultatet direkt när svullnaden lagt sej. det är första gången jag fyller kindbenen så det ska verkligen bli spännande att se det slutgiltiga resultatet!
 
och gud vad gulliga tjejerna på AhClinic är förresten! jag kände mej som hemma där direkt, och skulle kunna stanna hela dagen och bara hänga haha! riktigt härligt och mysigt gäng 😍 och grymt duktiga på det dom gör! kolla in deras instagram @ahclinic, eller spana in deras olika behandlingar och priser och boka tid direkt HÄR.
 
Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: