back in stockholm (läskigaste bilresan någonsin)

nu är jag tillbaks hemma i stockholm, och har precis packat upp min resväska som jag absolut inte orkade ta tag i inatt när vi kom hem. vi åkte ju från östersund igår, och fy satan vilken obehaglig bilresa det var. överallt varnade de för snöstorm, snökaos och bilar som kört av vägen till höger och vänster pga extrem halka. och vi som skulle bila 60 mil i detta oväder. jag kan ju säga att jag typ aldrig varit så nervös när jag åkt bil förr. vägarna uppe i norrland är mestadels obelysta med tät skog på båda sidor = kolmörker. och det var 100% snöfall, snöflingor stora som handflator och vi såg knappt 4 meter framför bilen när vi körde. ibland såg vi knappt vart vägen låg, eller vilken sida av vägen vi befann oss på, så sjukt läskigt. vi stannade flera gånger efter vägen och kollade upp hotell som vi övervägde att stanna på över natten och sedan fortsätta resan dagen efter när vädret lugnat ner sej. men tillslut bestämde vi oss för att kriga på och köra superförsiktigt. vi låg kanske 60 km/h på en 110 väg, och det gjorde i stort sett alla andra också (förutom någon enstaka idiot som blåste förbi då och då). vi började vår bilresa från östersund runt kl 15, och var framme i stockholm 12 på natten. tror ni vi var skapligt trötta när vi kom hem? och älsklingen som behövde stiga upp till jobbet idag... stackarn.
 
och vet ni vad? jag och J har blivit med bil!! haha det blev ett spontanköp uppe i östersund. vi hittade inget sätt att ta oss hem (eftersom bilen vi körde dit var en "leverans" till en bilhandlare som köpt den från stockholm, och vi skulle ha med oss alldeles för mycket saker för att ta tåg eller flyg). så vi köpte helt enkelt en egen bil! en lamborghin..... nej jag menar saab 900 från år 1991, haha! bilen är alltså äldre än någon av oss, och min mamma och pappa hade till och med en likadan när jag var liten. en riktig nostalgikärra! men den tog oss ju hela vägen ner utan minsta klagomål. men ja, ni kan ju kanske föreställa er hur läskigt det var att köra 60 mil i snöstorm med en gammal kärra från 91 med dåliga vinterdäck... men vi överlevde!!
 
vad tycker ni om pinglan då? vi ska väl ut och sladda på någon åker snart och bränna lite gummi. sånt hör väl till? ;) haha! jag tycker den är söt.
 


Sofia

"En lamborgh..." Hahaha x)

undefined

En sådan saab hade min farmor och farfar :-D

en man som heter Ove

ni valde rätt märke ;)

jerry seinfeld

saab rules!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: