dirty north

heej på er! hur mår ni? har ni fått någon julkänsla än? nej inte jag heller... trots att det bara är två dagar (!!) kvar till jul. men jag har iallfall precis slagit in julklapparna jag handlade igår, och nu håller jag på att packa resväskan för fullt. för när min pojkvän slutar jobbet kl 18 så ska vi bila upp till norrland för att fira jul med våra familjer i östersund. ska bli mysigt att få träffa familjen och att komma "hem". men något som dock känns lite tråkigt just denna julen är att varken min lillasyster eller storebror kommer att vara med och fira. syrran bor ju i los angeles, och hon och hennes kompis ska tydligen fira jul i kanada (ok är lite avis), och min brorsa bor ju i spanien och ska fira jul där i år. roligt för dom men tråkig för mej som blir "ensam". det blir första året någonsin som jag är utan mina syskon på julafton, iallafall lillasyrran som tidigare år bott hemma liksom. julen är ju den enda tiden på året då hela familjen är samlad, med tanke på att vi alla numera bor utspridda över sverige och resten av världen. och på något sett är julafton det närmsta jag kan komma att återuppleva min barndom, och jag vill att det ska vara precis som det alltid har varit.. men jag har ju mamma och pappa såklart, och det blir nog mysigt ändå! hur ska ni fira jul?
 
den feta tishan jag har på mej på bilden kommer från random bastards och den kan ni hitta HÄR.


Göken

Så jävla snygg du e!

E

Julkänslan kommer nog när du är hemma med familjen ❤️ Ha det bäst uppe i norr!

Sofia

Förstår att du saknar dina syskon. Förhoppningsvis blir det inte alltför många jular utan varandra :)

Caroline

Det var tråkigt att inte hela familjen var samlad, men hoppas att du får det asfint ändå! :)

Jag ska fira med min familj och pojkvän . Blir detsamma till nyår...

Linda

Nu är det en dag kvar till julafton och jag har inte fått någon julkänsla jag heller haha😅 Jag tror faktiskt att den uteblir detta året 😧och det är märkligt för man brukade ju ha super mycket julkänsla när man var mindre!🙂

Spelbolag och lån på en blogg

Tror du att Stockholm kommer kännas som hemma för dig någon gång? Hur lång tid tror du det kommer ta? Och tror du att du kommer flyta tillbaka någon gång?Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: