Komorebi Beauty Eyelash Serum

- inlägget innehåller adlinks -
 
nu tänkte jag ge mina små blonda bebisfjun till ögonfransar ett rejält lyft! jag har nämligen klickat hem ett ögonfransserum från Komorebi, som ska vara det absolut bästa fransserumet på marknaden! jag har hört från flera vänner att det ska funka ruskigt bra och jag har även läst massor av recensioner på olika hemsidor som säjer serumet, och fransarna ska tydligen växa som ogräs! kan detta vara årets julklapp kanske? funkar ju utmärkt att ge bort till en familjemedlem, kompis, eller varför inte till och med pojkvännen? vem vill inte ha perfekta ögonfransar liksom? ;)
 
Komorebi Beauty Eyelash Serum är en svensktillverkad produkt, som både ger dej långa, täta, fylliga och snygga ögonfransar samtidigt som den vårdar och förnyar dom genom att stimulera förutsättningarna för fransarnas naturliga tillväxt. redan efter 4 veckor kan man se ett tydligt resultat (dock har vissa tydligen sett resultat efter bara några dagar till och med?) och produkten är baserad på naturliga ingredienser och innehåller bara skonsamma substanser. vilket känns tryggt!
 
jag tänkte börja använda serumet idag, och sedan återkommer jag med före- och efterbilder när jag använt det i ca en månad.

ni kan klicka hem serumet HÄR. (just nu 60% rabatt!!)


Karina

Det sjuka är att det funkar! Men det grävs att man inte glömmer bort att använda det. Jag brukar pricka av i min kalender t o m så jag inte glömmer. (har dock inte provat det där märket)

Kathrinea

Har inte själv provat just det märket, men hade ett annat märke för några år sedan och det funkar verkligen! Resultatet håller i sig också även efter man slutat använda det :)

undefined

Hej,
Är det dom naglarna du gjorde hemma??
isf hur länge har dom varats? Dom ser fortfarande snygga ut, bara applicera en till toppcoat! ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: