min julafton

jag tänkte ta och berätta lite kort om min julafton och hur den firades! bättre sent än aldrig, eller hur? haha 😘 jag firade ju som ni redan vet jul i östersund där mina föräldrar bor. jag och min pojkvän firade inte julafton tillsammans, då hans föräldrar också bor i östersund och vi valde att fira med våra egna familjer på varsit håll i år. men vi sågs senare på källen och sov ihop natten till juldagen!
 
vi har en liten tradition i min familj, där vi "barn" alltid vaknar upp med ett paket i sängen på julaftonsmorgon som vi får öppna. sedan äter vi gröt till frukost, och runt kl 12 åker vi till en utav mina fastrar där det blir ett kort "pre-firande" med några släktingar. sedan åker vi hem igen lagom till kalle anka, och efter vi kollat på kalle vankas det julbord! eftersom varken min syster eller bror var med och firade jul i år, så var det bara jag, mamma och pappa, och det blev alltså ett litet mindre julbord. men potatisen, skinkan, köttbullarna och prinskorven fanns självklart med! även sill och sånt där som jag inte äter hehe. och efter vi ätit så är det dags att öppna julklapparna framför någon mysig julfilm på tv. dock bojkottade vi "kan du vissla johanna" och "tomten är far till alla barnen" i år då jag får grov ångest av båda dom filmerna haha.. jag och min lillasyster brukar ha som tradition att köra ett harry potter-maraton och kolla på alla harry potter-filmerna på julafton. men eftersom jag var "ensam" i år så har jag och syrran bestämt att vi ska kolla på harry när hon kommer och hälsar på här i stockholm i januari istället!
 
visst var det lite trist att ingen av mina syskon var med i år, och det kändes ju såklart lite tomt. speciellt eftersom förra julen var vår första jul utan min familjs hund, som gick bort efter 13 år i familjen. och i år blev det ännu tommare utan syskonen. lite annorlunda. jag är ju rätt sentimental när det kommer till julen, eftersom det är så tätt sammankopplat med min barndom och som jag skrivit tidigare så är det ganska viktigt för mej att det är "som det alltid har varit" eftersom det känns lite som att få återuppleva barndomen. men vi hade en supermysig julafton ändå! och tydligen har jag varit väldigt snäll i år, eftersom jag till och med fick några julklappar! bland annat fick jag den oblagatoriska paradis-chokladasken, dusch- och hudvårdsprodukter från rituals och the body shop, den största polkagrisstången jag någonsin sett (ätbar), prydnadskuddar, champagne, glögg, likör, pengar, trisslotter, presentkort, och lite annat smått och gott! och av min underbara pojkvän fick jag en RESA TILL LONDON!! 😍❤️ hur gullig får man bli!? vi ska försöka planera in den redan i januari, ska bli så himla roligt! jag har ju aldrig varit i london tidigare, så det kommer ju bli extra kul att få se något helt nytt!
 
hur firade ni jul?
 


Tina

Åh vad mysigt det ser ut

Marie

Så fint det ser ut🌹

Anni

Vad fint ni verkar ha det😄Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: