misstänkt mordbrand hos grannarna

heej på er! hur mår ni idag? jag själv mår helt okej, börjar dock misstänka att en förkylning är påväg. bäst att försöka få i sej en rejäl vitaminbomb idag, och kanske även lite citron- och ingerfära te.
 
hur som helst, jag har något väldigt obehagligt att berätta. igår mellan kl 23-00 på kvällen så var jag och pojkvännen påväg hem i bil efter att vi käkat på max. när vi närmar oss vår gata så möts vi av flera polisbilar och brandkårer. jag får en klump i magen och fruktar det värsta: är det hos oss det brinner? glömde jag att stänga av plattången? osv. tankarna snurrar. men när vi kommer närmare ser vi att det är i huset precis nedanför oss det brinner. och när vi kommer in i vår lägenhet så stinker det av brandrök och bränd plast..
 
imorse läste jag i tidningen (länk) att det rör sej om en misstänkt mordbrand. att den skulle vara anlagd, eftersom det brann på två olika ställen samtidigt, samt att det tydligen legat brinnande däck på gatan (?). det kan alltså vara någon jävla idiot som tänt på. fyfan alltså. tydligen ska ingen ha skadats, så det känns ju skönt, även om en sån här upplevelse måste vara sjukt obehaglig. det kunde ju lika gärna vara vårt hus som brann. en av mina största rädslor sedan jag var liten är att det ska börja brinna i hemmet. jag hoppas verkligen att polisen får fast den skyldige.
 
bild från igårkväll tagen från vårt fönster.


undefined

Usch vad hemskt :( Tur att ingen kom till skada!

Miss Naily

Fy vad obehagligt! Är oxå skitnojig för att det ska börja brinna. Vågar knappt tända värmeljus hemma och kontakter till hushållsapparater ska dras ur när dom inte används.

Anonym

Åh det hände mig också nyligen :( har alltid vart livrädd för bränder.. min granne under mig hällde bensin o tände på sin lägenhet så jag fick springa ut i panik i svart brandrök.. usch, bleb seriöst traumatiserad. Var bara någon minut från att hela huset skulle bli övertänt:/ han hamnade på rättspsyk iallafall för mordbrand. Fyfan för såna idioter som riskerar andras liv sådär.
Hoppas polisen får fast honom!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: