snyggaste håret jag någonsin haft!

- i samarbete med grawhairstyle & hairtalk extensions -
 
ALLTSÅ HÖRRNI!!! KOLLA IN MITT NYA HÅR!! 😍❤️ så jäääävla snyggt!! jag var hos bästa sofie graw igår (som numera håller till på salong chukro maddafakka, sturegatan 26) och lät mitt hår förvandlas till denna pärlblonda dröm! wow vad nöjd jag är! har nog aldrig haft så här snyggt hår förut!?
 
löshåret vi använder kommer från hairtalk extensions, som endast säljer etiskt handlat hår som består utav 100% remyhår i superfin kvalité. löshåret fästs med tejp, och det är den absolut skonsammaste löshårsmetoden och det sliter nästan ingenting på ens egna hår. mitt hår har vuxit supermycket sedan jag började med tejp, blev verkligen positivt överraskad igår när vi hade plockat ur allt löshår och jag fick se att jag faktiskt har rätt bra eget hår numera! denna gången bytte vi ut allt mitt gamla löshår som jag återanvänt ca 4 gånger (ännu en fördel med just hairtalk, att man kan återanvända löshåret så länge man vill) och bytte ut det mot två paket sprillans nytt hår! jag tror faktiskt att just denna färgen är ny hos hairtalk också, numret på håret är 60 och vi satte i 40 cm. love it!
 
sofie är verkligen GRYM på det hon gör! det är alltid lika roligt att få träffa henne och jag är alltid lika glad och nöjd när jag går därifrån! dessutom var nya salongen superfräsch! ni kan spana in hennes instagram @grawhairstyle för att bland annat boka tid 😘
 Anonym

Vad kostar det allt som allt för att fixa håret så som du gjort nu? Arbetet med att sätta in tejp håret och vad kostar själva håret?? Vill verkligen göra det! 😦😮

Anonym

Tror du menar etiskt handlat hår?

Svar: haha hoppsan! såklart 😘
Isabelle strömberg

Anonym

Ska du inte plugga vidare

Sofia

Superfint verkligen! Har funderat på att sätta i tejpextensions men mitt hår är väldigt lättslitet så vet inte om jag vågar :(Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: