årstiderna

när jag kom hem här om dagen möttes jag av en väldigt trevlig överraskning som stod och väntade utanför dörren. först förstod jag inte riktigt vad det var, en stor trälåda med någonting inuti. men sedan såg jag att lådan var fylld med ekologiska, färska matvaror! och en av fördelarna med att ha mammsen på besök, är ju att man får god hemlagad mat. så hon lagade ihop en middag utav några av varorna enligt ett recept som även fanns med. "kalvfärsbiffar med ungsstekta rotsaker och vattenkrassecreme", och satan i gatan vad gott det blev!! otroligt smarrigt faktiskt.
 
så TACK årstiderna (och mamma) för denna goda måltid!
 


Anonym

Åh så gott det ser ut!

Sofia

Men shit vad gott! Jag beställde hem liknande lådor med frukt och grönt för ett par år sen. Jättebra sätt att få i sig mer grönsaker om man som jag är kass på att laga mat haha. :)

Netti Starby

Vad gott det ser ut! :-D

undefined

Och här ska det vara utmärkt i rubriken att inlägget innehåller reklam/adlinks. Ska det vara så svårt?

Svar: nej det ska det inte alls :) detta räknas som PR då utskicket inte var förbestämt. ska det vara så svårt att låta var och en sköta sitt?
Isabelle strömberg

Peter

bra! :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Ser sååå gott ut! :)

Sabrina

Är det samma ställe som har Michelin restaurang i Malmö??? :o ser gott ut 😍

Anonym

Jag vill ge dig plusspoäng för att det var tydligt att detta var ett pressutskick. Även om tidigare kommentar va inställd på något annat. Tror det har att göra med att andra bloggare medvetet fuska så mycket så när man ser ett företagsnamn antar man bara direkt REKLAM. Men som sagt stort bravo på tydligheten.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: