den nya byrån

heej på er! måndag och ny vecka, hur känns det? jag har precis spelat in en video och ska snart sätta mej och redigera den (laddas upp på onsdag). men jag tänkte först ta och visa er den nya byrån som vi köpte i helgen! det blev faktiskt riktigt bra, dock känns lägenheten plötsligt mycket mindre med ännu en stor möbel som tar plats... men den kommer från samma "serie" (eller vad man ska säga) som vår tv-bänk, så dom matchar och det skapar en helhet i rummet. egentligen var det ju tänkt att byrån skulle stå där förvaringsboxen står vid hallen, men det blev så jäkla trångt och fult, så boxen får vara kvar och byrån får stå mot väggen mellan köket och sovrummet istället! sen tänkte vi även spika upp buffelkraniumet ovanför byrån, det blir nog fint! dock hade J mer kläder än vi trodde, och trots att hela byrån + förvaringsboxen nu är fylld med hans kläder, så får det ändå knappt plats haha.... dags att flytta.
 
mästersnickarN


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Älskar skallen, superfin!

Sofia

Oj, förstår att det inte får plats mycket kläder där i. Jag hade svårt att få plats med alla kläder när jag bodde med mitt ex och då har jag två rymliga garderober i hallen, en klädkammare och tre stora byråer.. Och då är ändå mycket undanstoppat i förrådet på vinden haha!

Men minns ju när jag bodde på 25 kvm. Inte lätt att få plats med allt och man blir snabbt bortskämd när man väl får mer plats. :) Hoppas att ni hittar en större lägenhet snart så ni slipper trängas!

Vardagskrönikören

Alla ni som tittar på Farmen, tycker jag ska kika in min hemsida "Vardagskrönikören" där denna veckas gästkrönikör är Carl-Johan von Rosen, även veckans storbonde!
Mvh,
Vardagskrönikören

cornelia

Hej, tänkte bara tipsa om en youtubare som jag älskar, nikketutorials. Hon är sminknörd och make-upartist så du kanske redan vet vem hon är, men tror verkligen att du skulle gilla henne! Ha det så bra

undefined

Sökte på ebay och fick upp ett kit som jag tyckte verkade bra. Såg sedan i din video att det verkar vara samma produkter, de vita med nån blå text på. http://www.ebay.com/itm/311061086257
Velat köpa detta i flera flera år, säkert fem sex år...men aldrig vågat... men nu jävlar!
En fråga innan jag beställer bara.. hur visste du vad som var vad? Alltså kommer inte allt stå på kinesiska på burkarna.. hur vet man vad som är gele, tvätt, lim, förebehandling, efterbehandling osv osv... haha!

Svar: jaa kör ba kör!! 😍🙌🏼 haha nej det står på engelska på burkarna också, så man fattar vad som är vad! annars kan man ju alltid kolla tutorials så man fattar bättre 😉 lycka till!!
Isabelle strömberg

undefined

Några frågor till. Hur gör du när du ska göra nya naglar? När man går till salong bygger de väl på de gamla. Men du hade inget alls på dina naglar nu. Tar du alltid bort allt innan... och hur isf?

Plus, om man vill använda glitter, doppar man pensel i gele sedan ner i glittret? Eller blandar man gele med glitter i en liten skål bredvid? Tänker alltså inte färdigt lack med glitter i utan när man använder basic gele genomskinlig och använder tillsammans med löst puder glitter..

Svar: jag filar bara bort det gamla materialet. man ska passa sej för att slita bort det, eftersom det kan skada nageln väldigt mycket (been there done that haha). och ang glitter så (tror jag, ej hunnit testa än) att du först lägger några lager gelé, sedan trycker du fast lösglittret på nageln, och sedan lägger du gele över 😊 sök på tutorials på youtube så hittar du nog massor! kramar
Isabelle strömberg

undefined

Tusen tack för dina svar. Många avrådde från de märket du använde, men du fortsätter köra på det ändå eller? Eller kommer du köpa från annan sida i fortsättningen?

Svar: inga problem! 😊 jag beställde faktiskt en ny burk gelé från nagelgiganten.se (NG Builder Clear Gel) som jag fått tips om! tycker den gelén jag redan använder funkar hur bra som helst, men tydligen kan man få allergier av den (vet inte hur vanligt det är, men med tanke på att jag redan är allergisk mot typ ALLT så är det de sista jag vill råka ut för haha), så jag tänkte testa den andra nu och hoppas att den funkar bra! men eftersom kittet du kollade på är så billigt så borde du beställa det ändå, så du får med alla grejer och sedan bara köpa en ny gelé separat 😘
Isabelle strömberg

undefined

TACK <3 <3

Svar: inga problem alls! ❤
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: