HAPPY VALENTINES DAY!

glad alla hjärtans dag mina kära!! jag hoppas ni får en fin dag fylld av romantik, choklad och rosor. haha eller något helt annat! själv bryr jag mej inte så mycket om just alla hjärtans dag, tycker inte det är något speciellt. en bra ursäkt till att få äta mängder av choklad kanske hehe 😉 men självklart är det ju mysigt att bli lite extra uppvaktad också.
 
denna dagen började dock mindre mysigt för min del, på sjukhuset. jag skulle dit för att träffa en läkare och diskutera om jag eventuellt kommer att få göra en vaccination mot min pollenallergi. men tydligen har jag slarvat för mycket med mina mediciner och min andning/astma såg för dålig ut. så av säkerhetsskäl för att jag inte ska reagera fel på injektionsbehandlingen och istället bli ännu mer allergisk, så måste jag sköta min medicinering först. och sedan ska jag på återbesåk om några månader och se då. börjar faktiskt bli lite orolig inför våren. är till och med rädd. alla dessa allergichocker och ambulansresor in till akuten har ju såklart satt sina spår, och jag vill knappt gå utanför dörren på våren/sommaren för att undvika att det ska hända igen. och så ska man ju inte behöva känna... men jag hoppas att jag "överlever" även denna gång, och att jag får ta vaccin inför nästa pollensäsong.
 
pojkvännen min jobbar tyvärr sent idag. men jag ska snart åka iväg och handla lite bubbel, och sedan ska jag möta upp honom i stan när han slutat och så tänkte vi gå och käka någon god middag tillsammans innan vi åker hem för massa alla hjärtans dag-mys! ❤


Mia - Ung mamma till Molly

Usch för den där pollen.. min storebror har samma problem med dig så det satte till och med spår för oss andr syskon fick uppleva hur dålig han blev många gånger..
Nu har han dock fått hjälp men han är 35 idag så tog ett tag men hoppas du får hjälp nu :)

Hoppas din alla hjärtans dag var bra <3

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Usch vad jobbigt att ha sån allergi. Jag är lyckligt lottad och är inte allergisk mot nånting :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: