LÖRDAG

godmorgon vänner! vad har ni för er denna lördag? jag och J vaknade precis och ligger och myser i soffan framför TV:n. lördagsmornar har någon speciell mysig känsla tycker jag. något som påminner om när man var liten, och steg upp tidigt för att kolla på FF med markoolio, eller pokémon på TV. jag och J brukar alltid bädda i soffan och kolla gamla pokémonavsnitt på youtube haha. älskar nostalgi!
 
och snart kommer min mamma hit på besök. hon ska stanna här över helgen och åker hem igen tisdag morgon. det blir nog skoj! får se vad vi ska hitta på under tiden hon är här.
 
och ja, som några redan sett så har jag har blivit fälld av RO, eftersom jag missat att markera ut reklam tillräckligt tydligt i något inlägg. jag har lärt mej av detta, och jag hoppas att minipolisen som anmälde mej även fått ut sitt och är nöjd :) detta innebär dock endast att RO har rätt att publicera beslutet på sin hemsida, jag får alltså ingen böter eller något sånt som någon trodde (och antagligen hoppades på haha).
 
bild från oktober förra året. saknar att kunna bära outfits som denna!


Jonna

Haha men gud, människor har ju inget liv. Varför sitta och leta igenom bloggar för att hitta inlägg som hen kan anmäla? Vad får hen ut på det egentligen?

Anonym

Folk gör ju verkligen allt för att försöka förstöra. Du är skitsnygg btw! Kramar

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Sånt händer även den bästa känner jag. Skönt att du slapp böter!

Emma

Varför kan inte den människan tala om för dig att du har gjort fel och sen ge dig en chans att skriva rätt innan den anmäler? Herregud! Alla kan göra fel..

Sofia

Skitsnygg jacka! Älskar skinnjackor och längtar efter våååår så man kan använda alla fina vårjackor. :D

Anonym

Tråkigt att du blev anmäld. Istället kunde hen ge dig en chans genom att förmedla dig hur publicerar reklam /samarbete på ett korrekt sätt/att påminna dig att du missade det. Tur du slapp böter :)

Svar: ja jag håller med. jag var tyvärr inte tillräckligt påläst och visste helt enkelt inte hur man skulle markera ut reklamen så att det blev 100% korrekt. jag försökte varken medvetet lura någon eller fuska med skatt (eller vad folk försöker få det till i skvallerbloggar). trist att folk känner behovet av att vilja straffa en för minsta lilla misstag man begår. men nu har jag iallafall lärt mej något!
Isabelle strömberg

Anonym

Äsh om det ändå inte blir böter är det ju bara bra att du blev anmäld så du kollade upp reglerna ordentligt. Just du är ju inte något större problem när du åtminstånne fördöker men det sänder bra signaler till dom som faktiskt fuskar medvetet om du förstår vad jag menar ☺

Anonym

Men det är ju ditt jobb? Är det inte självklart att ta sitt ansvar och ta reda på hur lagen ser ut när det kommer till reklam? Tips att läsa Sandra Beijers inlägg som handlar om samarbeten - där har du en kvinna som har koll och framförallt framstår som seriös med sitt jobb som bloggare

Ellen

Tycker att det här: http://sandrabeijer.se/2017/02/07/det-har-med-reklamsamarbeten/#comments
inlägget som Sandra Beijer skriver om reklam i bloggar är så klokt och något alla bloggläsare borde läsa. Så lätt att skriva någon på näsan för minsta lilla, men det här ger en annan syn på er bloggare tycker jag.

Anonym

Tänkte faktiskt för ett tag sen att du brukar vara väldigt duktig med att märka ut reklam! Brukar se det på inlägg och i en video där du fyllde läpparna (tror jag det var) så säger du att det är i samarbete med *företagets namn*.
Det jag vill säga med kommentaren är att jag tycker att du ska ha beröm också! (Ja jag vet att det är hennes jobb och bla bla, men jämfört med många andra bloggare så har i alla fall jag tänkt på att Isabelle är duktig med att märka ut samarbeten) :)

Svar: tack så mycket! ❤ sedan jag blev medveten om reglerna och hur inläggen ska reklammarkeras korrekt så har jag försökt göra det så tydligt jag bara kan! ser inget syfte i att medvetet försöka lura någon eller mygla om att det skulle vara samarbete/reklam... men alla kan göra misstag! ha en fin alla hjärtans dag/kväll! 😘
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: