resfeber

jag börjar faktiskt bli lite stressad och nervös inför att åka. snart är det ju dags, och jag känner mej inte alls redo haha! imorgon runt 11-12 tiden lyfter planet från arlanda mot rom, italien. och jag hatar att packa, eftersom det alltid känns som man ska glömma något. och så hatar jag att flyga. inte för att jag är flygrädd, snarare tvärt om. tycker det är sjukt kul när planet lyfter och det kittlas i magen, och att stirra ut genom fönstret och se världen krympa under en. men det är själva stressen på flygplatsen jag hatar. att ta sej dit, att checka in väskan och att gå igenom säkerhetskontrollerna. och sedan samma sak när man landar.
 
men när vi väl är framme kommer det vara underbart! och tydligen ska det vara superfint väder i rom denna vecka med 16+ grader och sol. men nu till problemet, vilka kläder ska man packa?? jag antar att dunjacka blir alldeles för varmt. men blir skinnjacka för kallt tro? och tänkt om det blir så pass varmt att man behöver gå i shorts? haha tycker detta är så svårt... får väl helt enkelt packa dubbelt för att vara på den säkra sidan! 😉
 


MALIN SUNDIN - MOM TO BE

Gud vad härligt med Rom :)

Emma

skinnjacka eller bomberjacka blir nog lagom, tips är att ta sköna skor med dig ☺️

Sarah

Jag skulle, som någon ovan nämnde, packat en skinnjacka eller bomberjacka! Sedan linne/t-shirts och kofta eller tjocktröja, för då kan du klä dig i lager och bara ta av något plagg om det blir för varmt. Shorts är nog inte nödvändigt, blir det varmt är det nog lagom med jeans och t-shirt bara typ. Och glöm inte bekväma skor ifall ni ska promenera, vilket jag gissar att det blir en del av. Till sist; ha en superhärlig resa!

lili

Jag har adhd och är jättevirrig när det kommer till packning, men ett tips är att skriva en lista på vad du ska ha med dig och dela in allt i kategorier. T ex hygiengrejer så tänker man allt som man använder till det osv, eller underkläder, då är det ju bara strumpor trosor och bh etc. Om du förstår hur jag menar haha. Låter fjantigt men det funkar bra för mig! Brukar även lägga allt på sängen och kolla listan samtidigt så jag vet att allt är med osv, haha! Trevlig resa!

Sabrina

Tänk på att du ej kan packa hårspray, rengöring etc i den väskan på bilden :) Om du inte ska checka in ditt handbagage såklart!

Julia

Var i Rom för ungefär 5 veckor sedan och hade inte heller någon aning om vad man skulle ha på sig för jacka. Slutade med att vi åkte ner i vårkappor (för att minimera packningen) och tyckte det passade perfekt där. En vanlig tröja under, jeans och en mysig halsduk hade jag hela helgen och tyckte det var precis lagom, varken för varmt eller kallt, bara lagom! ;-) Ha så roligt!

Mia-Mamma till lilla Molly :)

Usch jag håller med dig! Jag har nu även barn så blir dubbeljobbigt..
Vi skulle även till Filippinerna (20 timmars resa) så de gjorde inte saken lättare, men det gick jättebra :)
Men jag håller med dom andra skinnjacka eller bombarjacka räcker nog bra, kvällarna kan nog bli lite kallare så kanske någon hoodie eller kofta :)
Trevlig resa!

Anonym

Plånboken, telefon och snutten. Då klarar du dig😘

Monica

Ha det så jättefint😘

E

Tips! Om ni tänkte spana in Colosseum och inte har lust att stå i den (ofta) milslånga kön, knalla lite längre ner på samma gata bara till entrén till Forum och köp biljetter där. En biljett täcker Forum, Colosseum och Capitol Hill, och kön brukar alltid vara mycket kortare =)

Sofia

Ha en trevlig resa och en härlig semester! Ta mycket bilder. 😃😉

Danielas Dagbok

trevlig resa! rom är en underbar stad :)

Natalie

Hej! måste bara fråga! vart köpte du den grå necessären/sminkväskan??
Ser hur mysig som helst ut! :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: