UPDATE FRÅN ROM

heeej på er!! nu är vi framme här i italien! vi landade runt 3 tiden och sedan tog det någon timme att ta sej till hotellet. och direkt när vi kom fram bytte vi om, fräschade upp oss lite och sedan drog vi ut för att kolla läget. vi strosade bara runt här i området typ, och vi ser fan påvens hem från vårt rum!! haha rätt coolt ändå 😍 och så har vi såklart hunnit käka pizza hehe.
 
nu tänkte vi chilla en stund på rummet, "plugga" på lite om hur tunnelbanan här går, vart alla sevärdigheter finns och planera morgondagen (ingen framförhållning här inte) 😊 och sedan gå ut och kanske ta någon drink! och tack så himla mycket för alla tips ni har gett oss inför resan förresten! uppskattar det verkligen! eftersom jag och J är som två vilsna snorungar här så har det hjälpt massor haha.
 
har försökt filma/vlogga lite idag också. men jag tycker det känns som att det kommer bli så svårt att få till det bra och sammanhängande när jag bara tänker filma lite varje dag. hur tycker ni jag ska göra? ska jag typ lägga på musik och liksom filma det mest sevärda som en liten "sammanfattning" av resan? eller ska jag filma och sedan bara berätta emellanåt vad vi gör/gjort, eller vad tror ni blir bäst? för jag vill ju såklart kunna uppleva denna resan genom ögonen och inte bara genom massa olika skärmar och både filma och fota hela tiden... vill ju kunna njuta ihop med pojkvännen också. så, help me!
 
så här ser vårt rum ut
utsikten från vårt fönster
sjuk bild jag tog på planet! asså KOLLA BERGEN!! ❤ ser ut som skyrim typ haha. synd att rutan var så jäkla skitig bara...


JUNITJEJ

Så fina bilder!

Vardagskrönikören

Che bello a venire in Italia! Lite knaggligt kanske, men förståbart!
Mvh,
Vardagskrönikören

Julia

Svin cool bild från planet! o:
Håller med om Skyrim feelingenn!

Anonym

Älskar din blogg! Glöm inte att uppdatera bloggen med outfits 😍 Det är eftertraktat!

Tove

Kanske bäst att välja en bestämd dag att filma på så kan man bara fota som vanligt övrig tid och inte behöva både vloga och fota varje dag.
Och kanske köra mer "tyst" vlog än vanligt, alltså filma runt under dagen men sätta sig och typ snacka med kameran på kvällen istället efter man filmat, kanske kan både du och j kan snacka om dagen tillsammans? B-)

Sabrina

Ni behöver verkligen inte ta tunnelbanan! Rom är en av Europas minsta storstäder. Allt är max 20 min promenad bort med andra sevärdheter på vägen!

Svar: ja vi såg det när vi utforskade kartan haha! så det blir till att promenera runt hela dagen istället 😍
Isabelle strömberg

Sofia

Shit vilken bild! Du är så duktig på att ta fina bilder. :) NJUT NU på er semester!

Mia - Ung mamma till Molly 2 år

Vad spännade, hoppas ni får en toppen resa :)

Hanna

Din blogg är verkligen grym Isabelle och du är så galet snygg!! (Dock ännu mer snygg som osminkad haha :* )

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Så fint hotellrum! Lyxigt ;D

Karris

Åh ser jättefint ut😄

Monica

Vinka till påveln😉

Anonym

Trodde påven bodde i Vatikanstaten. Coolt ☺

Svar: haha ja det är ju där vi bor på hotell :D
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: