TISDAG

heej på er vänner! vad gör ni? jag blev precis klar med att ha spelat in en video som tog hela 4 timmar (!!!), och nu käkar jag nudlar och senare ska jag träffa min käre vän viktor! vi har dock inte bestämt vad vi ska hitta på än, men något skoj blir det nog! har alltid roligt när jag är med honom, vi är som två duracellkaniner när vi umgås och det blir som att vi hetsar varandra med vår hyperaktivitet och tillslut pratar vi i 180 om allt möjligt haha!! han har sjukt härlig energi den grabben!
 
vi hörs senare! PS. jag vloggar även idag 😉
 
this highlighter is lifee thoosipmle but so good

haha detta är min typ av matlagning, sjukt enkelt och gott!! bara en rågkaka med smör och ost på, sedan skar jag kocktailtomater i skivor och la på, in i mikron + krydd med oregano och grillkrydda och så var det färdigt! smakar lite som pizza, en riktig flottbomb. MUMSFILIBABBA!
 
idag har jag storstädat här hemma, hämtat ut paket och uträttat några små ärenden, och senare kanske det blir en sväng till ikea. vi tänkte köpa en ny byrå som J kan ha sina kläder i, för just nu har han ju bara som en stor förvaringsbox i hallen som han pressar ner sina kläder i. och den är helt överfylld så alla kläder får inte ens plats och det är kaoos! fan att vi inte bodde liiiite större haha, så utrymme och förvaring vore ett mindre problem här i hemmet. men det blir nog riktigt bra med den byrån vi har spanat in! får se om vi hinner åka förbi och handla den idag.
 
här är alltså J's nuvarande "garderob"...SMINKVIDEO
BLACK WIG

beställde en svart peruk från aliexpress för ett tag sedan! men när den äntligen kom blev jag tyvärr lite besviken. själva hårfästet ser jättefake ut (mycket värre i verkligheten än på bilden) och det ser typ exakt ut som en häx-peruk jag har liggandes sedan halloween... men lite skoj ändå att se hur man skulle se ut i en helt annan hårfärg. är sugen på att beställa fler peruker faktiskt! i lite olika färger, fast lite verkligare dårå. kanske i äkta hår då denna är i syntet. sen är det bara att dra på sej en peruk när man är less på sitt eget hår, så slipper man färga det massa och ångra sej osv 😉 supersmidigt!
 
tycker ni jag passar i svart hår förresten?DETTA ÄR MAGI

älskar fan pogo. jag har lagt ut några av dessa låtar i bloggen tidigare (för några år sedan) men dom är helt klart värda att delas gen!