drömmer om en ny säng

- i samarbete med trademax -
 
just nu sitter jag inne på trademax.se och kikar på olika sängar och drömmer mej bort. vill verkligen ha en ny säng! en stoooor kontinentalsäng med en fin sänggavel. men med vårat lilla sovrum som knappt får plats med en säng över huvud taget så är väl detta blott en dröm, tills vi flyttat till något större alltså. visst, den sängen vi har just nu är himmelskt mjuk. men lite väl liten för både mej och min pojkvän... och nästan för mjuk om man får säga så?? haha!
 
något i stil med sängen här nedan skulle sitta fint! antingen i den färgen, eller ljusgrått kanske? eller varför inte en vit! åhh, vill ha!
 
så här ser vårat sovrum ut just nu:
ändå så mysigt <3


undefined

Gud så mysigt!

Caroline

Bild 2 (sängen ni har nu) ser väldigt mysig och skön ut, men väldigt smal.
Men ni kanske inte vill ha en allt för stor säng i det lilla sovrummet heller?
Annars så ser eran säng som ni har just nu ut och vara max 140cms bred, men jag kanske ser väldigt fel? haha X)

Anonym

Vem går du till hos swedishnatural? Ditt här är drömmen 😍🙌

madelene

Hej Isabelle
Jag har en sådan säng som du visar bild på i storlek 180. Jag älskar sängen men hade valt en helt annan idag då madrassen åker runt som en boll på vatten. Den blir snabbt noprig och madrassen sjunker där man ligger så mittendelen av sängen går upp som en bula vilket skedde efter bara någon månad.

Sofia Reumert

Ser himla mysigt ut! Men hur får ni plats i sängen haha?! Jag tycker det kan kännas trångt att ligga två pers i en 160-säng och er måste ju vara typ 120? Bästa är ändå att ha en heeel dubbelsäng för sig själv haha. 😉

wille

ni får skeda ;) lyckos din pojkvän

Tina

Jag har superior lyx från trademax. Precis som madelene säger. Min blev också nopprig plus formar sig. Är en grop där jag brukar sova. Bula i mitten och grop på andra sidan. Trots latexmadrass som jag läst inte ska plattas till så lätt.

Lägg hellre lite mer pengar på ett ordentligt sängmärke.

Susanne

Intressant, alltid bra med fler åsikter.

Anonym

Om ni ska köpa en ny säng är det mer värt att köpa en på ex Mio, sova eller liknande. De från Trademax och liknande företag håller inte måttet.

Mia

Jag skulle hålla med om andra, Trademax är väldigt dålig kvalitet...
Vi köpte vår säng därifrån för 2 år sedan och måst nu köpa en ny då den redan har gått sönder..
Jag skulle inte köpa därifrån igen någonsin!

Biggie

Jag köpte min säng på trademax för 1,5 år sen och min är hur skön som helst fortfarande. Har dock vändbar madrass på min säng så jag vänder på den minst var tredje månad, just för att den inte ska bli bucklig. Så bara man sköter sängen rätt så håller den sig fräsch!

Anonym

Du som har ångest ta bort drömfångare de kommer hjälpa. Sjukt men sant! Du släpper in andlig påverkan i ditt hem med sånt.
KramNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: