MIN NYA KAMERA!

AAAAHHHH JAG ÄR SÅ GLAD NU!! hämtade precis ut min nya kamera på posten, en canon eos 600D blev det! fan vilka bra videor jag kommer kunna filma med denna!! 😍😍 ska leka lite med den nu och förska lära mej hur den funkar.
 
har ju även en canon eos 450D, en äldre modell alltså. så jag fattar ju redan ungefär hur dom fungerar! tyvärr går 450D inte att filma med, och har bara legat här hemma i en låda i flera år nu... jag kanske skulle ta och sälja den? eller kan man ens få något för en sån kamera idag? kanske någon tusenlapp iallafall om man har tur! hojta om någon skulle vara intresserad av en fullt fungerande gammal systemkamera + objektiv osv 😊
 


Bella

Åh vad roligt med en ny kamera!

Anna

Åh så skoj när man skaffat sig ny utrustning! :) Hoppas du blir nöjd! Jag själv försöker spara ihop till ny kamera men med tanke på att jag flyttar o får högre hyra plus dubbel hyra denna månad ha jag inte råd...nu heller. Vad tänkte du ev ta om du säljer din gamla :D!!!

Svar: jaa det blir jag nog garanterat!! :D fy vad trist, kämpa på! igen aning :O max en tusenlapp!
Isabelle strömberg

Sarah

Så kul me en ny kamera :)

Caroline

Så kul med ny kamera! Hoppas att du blir nöjd! :)

P

Kom ihag att kameran själv kostar inte mycket men det är objektiven som gör det! Bäst att kolla upp priser före du säljer.

Caszandra

Hej jag är intresserad utav din kamera. Kan skicka pm till dig på Facebook. Mvh

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Kul med ny kamera! Du kan säkerligen få nån tusenlapp för din gamla, har ganska bra koll på kameraförsäljningsfronten :)

Bella

Jag är väldigt intresserad utav din gamla kamera! :D

Louise

så grym!:D

Hanna

Blev helt chockad när jag såg att Kissie länkat min blogg...!!

Sabina

Har den där och den är dunder! Ända negativa med den när man filmar är att det inte finns autofokus på den så man man måste få in fokusen själv å de är lite drygt ibland, men annars en dunder kamera!!

Kate

Objektiv faller ej i värde, sälj dem för Guds skull inte till vrakpris!!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: