en mysig dag i backen

här kommer några fina bilder från gårdagen! jag och J drog ju som sagt till hammarbybacken och åkte lite skidor/snowboard. sjukt skoj! jag har ju inte åkt skidor på flera år, så det var riktigt skoj att få ge sej ut i backen igen. dock var snön kanske inte den bästa, eftersom det typ var konstgjord snö från snökanonerna så var det rätt isigt och dåligt underlag. men det gick ju iallafall att åka! 😊 och vi hade med oss varm oboy, smörgåsar med ost, och lite minttu för att hålla oss varma hehe 😉 verkligen en supermysig dag!!
 


JUNITJEJ

Vilka härliga bilder!

anonym

Om du gillar grymma skidresor så borde du åka med Nord-resor! Åker alltid med dom, de säljer till riktigt många bra orter för bra priser också, älskar dom! Grymt bra blogg föresten! :D

http://www.nordresor.se

Sofia

Men åh, mys! Gillar utsikten där, har promenerat upp dit många gånger back in the days. Inte när det var massa snö dock, haha. :)

Johanna

Du tar så sjukt vackra bilder :)

Anonym

Vad använder du för läppstift/läpp penna? Sjukt snygg färg! :)

Anonym

Hej! Älskar din youtube kanal. Kan inte du ha en frågestund och svara på frågorna i en video?

Anonym

Hej följer din blogg.. men måste få varna lite .. du dricker rätt mkt alkohol.. var försiktig! Började som dig när jag var kring 25, är nu 29 å sitter med hjärtsvikt, höga levervärden och dåliga njurar. De är så lätt att hamna i ett beroende. Dom flesta förstår inte.. så var rätt om dig 😊

Svar: hejsan! jag dricker inte alls speciellt ofta eller mycket, och går i stort sett aldrig ut på krogen och råsuper och festar som många andra. tar ett glas till maten då och då, så du behöver inte oroa dej! men tack för omtanken :)
Isabelle strömberg

cajsa olsson

Hejsan, vilka fina bilder! Jag är ute efter en kamera så jag kan ta bättre bilder, vilken använder du och vad redigerar du dom i för program? Kram

Svar: hej och tack så mycket!! jag fotar med en lumix GM1 från panasonic, och redigerar mina bilder i photoshop CS6 😘 kramar!
Isabelle strömberg

Pegglan

fina bilder!!

Anonym

Så härligt det ser ut!
Jag ska flytta till Stockholm snart, och är en fantast av skidåkning.
Så det blev en glad överraskning att se att det finns backar där :D
PS. Du är så vacker fina Isabelle.
Din personlighet är to die for <3

amanda

´Jätte fina läppfärg!! vad har du på där ? perfekt ton ! (L)

Christina

Men precis! Hammarbybacken har jag totalt glömt bort att den existerar, typiskt! Hoppas det blir mer snö så jag hinner dit innan våren :)

Melinda

Vars kommer mössan ifrån???:)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: