sushi med bestie

heej på er! vad har ni för er en blöt torsdag som denna? jag kom precis hem efter att ha hängt lite med min bäääästis jossan, och vi har käkat sushi och snckat lite skit. supermysigt! och nu väntar jag på att pojkvännen ska komma hem från jobbet :)
 
har känt mej så likgiltig de senaste dagarna... helt omotiverad och otaggad typ, vad det än gäller så är det som om jag bara rycker på axlarna liksom. vet inte om det är pga D-vitamin brist eller nått sånt, men känns sjukt tråkigt. är så less på vintern, kyla och mörker nu. vill bara ha lite ljus och glädje tack!
 


Caroline

Vill också har ljus och värme. För nu vill jag bara grogga ned mig så jag blir piggare och gladare här! haha

Mmm... dock jag har aldrig ätit sushi, förutom i rester utav en kompis för länge sedan. Åt bara "starkheterna" ;)

Denise - Hundliv trots allergi!

Känner mig så också.. hoppas att det vänder snart!

Sofia

Blä, känner igen mig i den där likgiltigheten. Har typ inte haft någon ork eller energi till någonting den här veckan. Vill bara sova. Hoppas på lite soligare dagar framöver så man piggnar till!

Johanna

Keep up the good spirit, snart vänder det! Kom ihåg att vi redan går mot ljusare tider😊
Kram!

Anonym

Hej Isabelle! Jag ska fylla mina läppar om några veckor, med Stylage. Jag har aldrig fyllt läpparna innan och undrar hur mycket du har i dina läppar? Jag tycker att dina läppar är superfina! Kramis

Svar: hejsan! jag använder stylage M i mina läppar, och jag tycker att du ska börja med 1ml (en hel spruta) eftersom materialet bryts ner ganska fort de första gångerna man fyller, och när svullnaden lagt sej så kommer du nog bli lite besviken och känna att det knappt är någon skillnad om du tar mindre 😊 sedan gäller det att fylla på med ganska täta mellanrum de första gångerna så du hinner "bygga upp" läpparna till den storlek du vill ha. tack så mycket, och lycka till! 😍 kramar
Isabelle strömberg

Anonym

Kolla så att det inte är några p piller som gör dig nere. Jag var precis som du beskriver innan jag tog ut min spiral.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: