THIS DAMN DOGFILTER

heej på er mina vänner!! hoppas ni mår bra, det gör jag! har precis sminkat mej (och tagit massa selfies med snapchats hundfilter hehe) och ska snart sticka iväg för att köpa en borr, skruvar, plugg och lite annat! tänkte nämligen försöka spika upp lite väggdekorationer här hemma (bland annat buffalo-kraniet som jag fick i julklapp) och ingen av de skruvar vi redan har passar. behöver även köpa några småsaker till mej själv så det passar ju bra med en liten runda i stan 😉 ska även kolla om en ny kamera som jag köpt hunnit komma med posten!! 😍 spännande!
 


s

Hejsan
Du har en sån fin mössa den med två bollar på. Vart har du köpt den ? puss

Anonym

Hej Isabelle!
Älskar verkligen din blogg och älskar också att gå in och läsa gamla inlägg som du har skrivit, dock kan man inte se bilderna i inläggen. Går det å fixa? Skulle vara jättekul!

Svar: hejsan! gud vad roligt att höra!! :D tyvärr så har många bilder försvunnit när jag flyttat min blogg mellan olika bloggportaler, så det går inte att fixa tyvärr :/ om jag inte går in i varje inlägg och ladda upp bilderna på nytt dvs, men det skulle nog ta år och dagar... jättetrist! :( kramar!
Isabelle strömberg

undefined

göra nya naglar kanske ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: